(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NNTMBJW');

Verbouwing: volg de laatste updates

Home » Verbouwing: volg de laatste updates

Alle informatie over onze verbouwing? Hieronder lees en zie je de laatste updates. Van sloop tot bouw en van het oude pand tot het resultaat van de volledige verbouwing. Je blijft op de hoogte van alle nieuwe mogelijkheden die deze verbouwing met zich meebrengt, hoe wij straks klaar zijn voor jou, maar ook voor de toekomst. Wil je nu al een afspraak maken? Dat kan altijd, want wij staan ook tijdens de verbouwing gewoon voor je klaar. 

Update: 1 juni 2023

 

Ooit wel eens een spuitcabine op de eerste verdieping gezien? Bij Schade Herstel Midden Nederland is deze volop in aanbouw. Zo repareren en spuiten we jouw caravan of camper straks nog steeds gewoon in huis, maar dan op de eerste etage. 

Update: 20 mei 2023

 

3000 m2 werkplaats volledig operationeel met 18 professionals!

Update: 24 april 2023

 

Aan de voorkant lijkt ons pand gewoon al bijna af! Wat vinden jullie van het resultaat tot nu toe? Wij zijn ondertussen gewoon bezig met het repareren van jouw schade tijdens de verbouwing.

Update: 18 april 2023

 

De lift wordt geleverd en vandaag ook geplaatst. Zo brengen we jouw caravan of camper binnenkort naar de eerste verdieping voor onderhoud of het herstellen van de schade.

Update: 14 april 2023

 

De betonvloer op de begane grond is gestort en is begonnen met drogen.

Update: 5 april 2023

 

De isolatie wordt aangebracht voordat de vloer gestort gaat worden. Als we bouwen, doen we dat duurzaam.

Update: 17 maart 2023

 

Nu wordt ook het, al bestaande, linkerstuk betrokken bij het nieuwe pand. Lijkt het al op de impressie die je bovenaan dit nieuwsbericht ziet?

Update: 6 maart 2023

 

De wegzijde neemt serieuze vormen aan. Ben jij er al langs gereden?

Update: 28 februari 2023

 

De zijpanelen zitten erin en de vormen worden zo nog duidelijker zichtbaar?
 
Wat is de volgende stap denken jullie?

Update: 17 februari 2023

 

De verbouwing gaat lekker door. Het dak wordt geplaatst. Klik hier voor een video met prachtige drone beelden van deze mooie stap.

Update: 7 februari 2023

 

Het nieuwe pand krijgt al steeds meer vorm. De voortgang van een verbouwing blijft mooi om te zien. Nog even en het plafond kan erin.

Update: 2 februari 2023

 

De eerste palen staan in de grond. En dat zijn er gelijk heel veel. De basis van het nieuwe pand is hierdoor al snel, goed te zien.

Update: 22 november 2022

 

We zijn hard aan het slopen geweest om zo snel mogelijk weer te beginnen met bouwen. Zoals je ziet staat er niks meer overeind van de Smalle Zijde 42. Zo wordt onze locatie niet alleen klaargemaakt voor de bouw van het nieuwe pand, maar ook voor de toekomst.

Update: 11 november 2022

 

Het begin van de verbouwing: de sloop. Binnen een mum van tijd was de helft van Schade Herstel Midden Nederland, De Smalle Zijde 42, plat.

Lees hier ons laatste nieuws

Camperschade herstellen

Camperschade deskundig herstellen: Altijd Snel op Weg met Schade Herstel Midden Nederland

Meer lezen

Certificaat Excellente klanttevredenheid voor Schade Herstel Midden Nederland

Meer lezen

Schade Herstel Midden Nederland aangesloten als Achmea Schadehersteller

Meer lezen

Totaalaanbieder op twee verdiepingen: Schade Herstel Midden Nederland

Meer lezen