Profile Repair

Home » Caravans » Profile Repair

Profile Repair wandherstelsysteem

Kleine schade aan de caravan komt veel voor. Een ongelukje schuilt dan ook in een klein hoekje. Bij kleine schade zit je niet te wachten op een grote kostenpost. In dit geval is het Profile Repair wandherstelsysteem een perfecte oplossing.

Met het Profile Repair wandherstelsysteem worden kleine deukjes of schrammen, in korte tijd en tegen aanzienlijk lagere kosten, herstelt. Dit is mogelijk omdat met deze methode niet een geheel plaatdeel vervangen hoeft te worden. Profile Repair is een snelle en goedkope herstelmethode.

De Profile Repair methode werd onderworpen aan een TNO-onderzoek die de duurzaamheid van de reparatietechniek heeft aangetoond.

Profile repair in zijn werk

Met de herstelmethode Profile Repair kunnen wij scheuren en deuken op een klein oppervlakte herstellen. Zo ziet de caravan er weer als nieuw uit, zonder dat een volledig onderdeel vervangen hoeft te worden. Het kan zijn dat je door een aanrijding de plaat van de caravan hebt gescheurd. Wij lijmen dit dan eerst met een speciaal verlijmingsysteem.

Afhankelijk van de schade kunnen wij de plaatstructuur herstellen door het aanbrengen van een speciale gelcoat op basis van epoxy. Dankzij deze herstelmethode zie je geen verschil met de rest van de caravan. Ook kunnen wij de plaat vacuüm trekken en vervolgens de gewenste structuur aanbrengen. Om tot een kwalitatief hoogwaardig resultaat te komen, spuiten wij het gedeelte vervolgens in dezelfde kleur als de rest van de caravan. Zo is er niks meer te zien van de schade.

Het schadebedrag is afhankelijk van de grootte van de beschadiging en de te spuiten delen.

Klik hier om een afspraak te maken

Dit is wat onze klanten zeggen

Word snel geholpen door de schadespecialist!

1. Schade-opname

Heb jij schade aan de caravan en wil je weten wat de kosten zijn? Je bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een kostenindicatie.

Ben je in de buurt dan kan je direct langskomen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier worden gemaakt.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat jouw caravan snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

Daarna wordt de caravan geheel opgebouwd en getest op diverse punten, zodat je weer veilig de weg op kan.

Meld jouw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en buiten, word je gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. Je kan weer veilig op weg!

Op de door ons verrichte werkzaamheden ontvang je 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties