Schade taxatie auto

Home » Personenwagens » Schade taxatie auto

Bij een schade taxatie van de auto wordt er gekeken naar de beschadigingen van de auto. Op deze manier bepalen we wat de kosten zijn en welke reparaties er moeten worden uitgevoerd. Bij Schade Herstel Midden Nederland maken wij voor jou een schade taxatie. Aan de hand van deze taxatie kunnen wij de reparaties uitvoeren aan jouw auto.

Klik hier om een afspraak te maken

Schade aan de auto

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Elke auto krijgt in de loop van de jaren wel eens een krasje, deukje of beschadiging. Hoe voorzichtig je ook bent als bestuurder. Een beschadiging kan komen door een anderen bestuurder, storm of hagel. Het kan een grote, maar ook kleine beschadiging zijn.

Waarom een schade taxatie auto?

Bij schade taxatie van je auto, stellen wij een taxatierapport op waarin alles staat over de schade van de auto. Een taxatie rapport kan in veel gevallen belangrijk zijn voor de afhandeling van de schade aan je auto. Zo kan het zijn dat jouw verzekering een taxatie rapport nodig heeft om de schade uit te keren of de schade te verhalen bij de tegenpartij.

Welke reparaties voeren wij uit?

Wij voeren verschillende reparaties uit:

Onze specialisten voeren de schade taxatie en de reparaties aan je auto vakkundig uit. Zo is de auto snel weer klaar om de weg op te gaan.

Klik hier om een afspraak te maken

Wat onze klanten zeggen

Laat ons een schade taxatie opstellen van jouw auto

Heb je schade aan de auto opgelopen? Laat ons een taxatie opstellen en deze schade vervolgens herstellen door onze ervaren schadeherstellers. Bij Schade Herstel Midden Nederland werken we met de A-merk lakken en originele merkonderdelen. Bij ons kies je voor kwaliteit. Heb je interesse in het laten herstellen van jouw schade? Neem dan direct contact met ons op.

1. Schade-opname

Heb jij autoschade en wil je weten wat de kosten zijn? Je bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een kostenindicatie.

Ben je in de buurt dan kan je direct langskomen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier worden gemaakt.

Mocht de auto niet meer veilig of rijdbaar zijn, dan krijg je van ons een vervangende auto voor de periode waarin het herstel plaatsvindt.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat jouw auto snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

Daarna wordt de auto geheel opgebouwd en getest op diverse punten, zodat de auto weer veilig de weg op kan.

Meld jouw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en buiten, word je gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. Je kan weer veilig op weg!

Op de door ons verrichte werkzaamheden ontvang je 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties