(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NNTMBJW');

Schade taxatie auto

Home » Personen­wagens » Schade taxatie auto

Bij een schade taxatie van de auto wordt er gekeken naar de beschadigingen van de auto. Op deze manier bepalen we wat de kosten zijn en welke reparaties er moeten worden uitgevoerd. Bij Schade Herstel Midden Nederland maken wij voor jou een schade taxatie. Aan de hand van deze taxatie kunnen wij de reparaties uitvoeren aan jouw auto.

Klik hier om een afspraak te maken

Schade aan de auto

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Elke auto krijgt in de loop van de jaren wel eens een krasje, deukje of beschadiging. Hoe voorzichtig je ook bent als bestuurder. Een beschadiging kan komen door een anderen bestuurder, storm of hagel. Het kan een grote, maar ook kleine beschadiging zijn.

Waarom een schade taxatie auto?

Bij schade taxatie van je auto, stellen wij een taxatierapport op waarin alles staat over de schade van de auto. Een taxatie rapport kan in veel gevallen belangrijk zijn voor de afhandeling van de schade aan je auto. Zo kan het zijn dat jouw verzekering een taxatie rapport nodig heeft om de schade uit te keren of de schade te verhalen bij de tegenpartij.

Welke reparaties voeren wij uit?

Wij voeren verschillende reparaties uit:

Onze specialisten voeren de schade taxatie en de reparaties aan je auto vakkundig uit. Zo is de auto snel weer klaar om de weg op te gaan.

Klik hier om een afspraak te maken

Wat onze klanten zeggen

Laat ons een schade taxatie opstellen van jouw auto

Heb je schade aan de auto opgelopen? Laat ons een taxatie opstellen en deze schade vervolgens herstellen door onze ervaren schadeherstellers. Bij Schade Herstel Midden Nederland werken we met de A-merk lakken en originele merkonderdelen. Bij ons kies je voor kwaliteit. Heb je interesse in het laten herstellen van jouw schade? Neem dan direct contact met ons op.