(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NNTMBJW');

Interieur en constructie

Home » Caravans » Interieur en constructie

Bij Schade Herstel Midden Nederland kunnen we schade aan het interieur of de constructie van jouw caravan professioneel herstellen. Wij zorgen ervoor dat de caravan er weer als nieuw uitziet. Ook met de verzekeringsmaatschappij regelen wij alles. Wij zorgen ervoor dat je snel weer klaar bent om op vakantie te gaan met de caravan!

Klik hier om een afspraak te maken

Interieur

Schade aan het interieur van de caravan is vervelend. Maar hoe ontstaat deze schade? Wij hebben een aantal oorzaken op een rijtje gezet, zodat je schade aan het interieur van de caravan kan ontwijken:

  • De binnenkant van de caravan bestaat uit hout of geperste panelen. Deze materialen kunnen water opnemen. Als er water vanuit buitenaf in je caravan verschijnt, door bijvoorbeeld het dak, ontstaat er schade aan het interieur. Een voorbeeld hiervan is schimmel.
  • Ook kan de caravan beschadigd worden aan de binnenkant door een botsing. Er kunnen dan elementen aan de binnenzijde ontwricht raken.

Constructie

Schade aan de constructie van de caravan? De constructie is een belangrijk onderdeel van de caravan. Het bestaat uit hoogwaardige materialen. Bij Schade Herstel Midden Nederland kijken we hoe we de caravan snel en professioneel kunnen herstellen. Dit doen we door kritisch te kijken, naar wat voor schade er is aan de constructie.

Nog meer interieur en constructie

Naast restylen kun je bij ons ook terecht voor het herstellen van hagelschade, spotrepair en het Profile Repair wandherstelsysteem

Klik hier om een afspraak te maken

Dit is wat onze klanten zeggen

Word snel geholpen door de schadespecialist!

Wat te doen bij caravanschade?

Vul altijd het Europees schadeformulier in en laat dit door de tegenpartij ondertekenen. Neem contact op met Schade Herstel Midden Nederland: 0318 – 413 100 of stuur een bericht via ons contactformulier. Dan plannen wij samen met jou het herstel van jouw caravan. In overleg kunnen we gebruikmaken van gebruikte of imitatie-onderdelen.

Voordelen van ons schadeherstelbedrijf:

  • behoud van eigen risico
  • gratis vervangend vervoer tijdens de herstelperiode (exclusief brandstof)
  • geen zorgen, wij handelen de financiële afwikkeling van de schade rechtstreeks af met de verzekeringsmaatschappij
  • alternatieve schadeherstel: restylen van kleine parkeerdeuken (uitdeuken zonder spuiten), spotrepair bij kleine lakbeschadigingen.