(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NNTMBJW');

Schade taxatie bedrijfswagen

Home » Bedrijfswagens » Schade taxatie bedrijfswagen

Om te weten welke beschadigingen er zijn en wat de kosten zijn van een beschadiging, wordt er een schade taxatie van de bedrijfswagen opgenomen. We weten dan welke reparaties er moet worden uitgevoerd. Wij bij Schade Herstel Midden Nederland stellen een schade taxatie voor je op en kunnen jouw bedrijfswagen herstellen.

Klik hier om een afspraak te maken

Ontstaan van schade

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daardoor kan elke bedrijfswagen wel eens een krasje, deukje of beschadiging oplopen. Ook al ben je voorzichtig als bestuurder. Door een storm, hagel of zelfs een andere bestuurder, kan een beschadiging al ontstaan. Dit kan een grote tot kleine beschadiging zijn.

Waarom schade taxatie bedrijfswagen?

Om het schadebedrag van de opgelopen schade vast te stellen, neem je een schade taxatie van de bedrijfswagen af. Met deze gegevens stellen wij een taxatierapport op. Met een taxatierapport kun je het schadebedrag claimen en wordt het uiteindelijk uitbetaald. Wij kunnen vervolgens ook de bedrijfswagen repareren en herstellen.

Welke reparaties voeren wij uit?

Je kunt bij ons terecht met diverse soorten schade:

Wij zorgen ervoor dat de bedrijfswagen weer klaar is voor eigen gebruik of eventueel voor verkoop.

Waar wij rekening mee houden

Schade aan een bedrijfswagen is niet wenselijk aangezien je met jouw bedrijfswagen inkomsten genereert. Het is belangrijk dat de bedrijfswagens beschikbaar zijn tijdens reguliere werkuren. Wanneer dit niet het geval is, bestaat de kans dat je inkomen misloopt. Dat is iets wat niemand wil. Bij Schade Herstel Midden Nederland zorgen wij er daarom voor dat jouw bedrijfswagen weer snel de weg op kan.

Klik hier om een afspraak te maken

Wat onze klanten zeggen

In 3 stappen de schade herstellen van jouw bedrijfswagen

Wanneer je bij ons komt met schade aan jouw bedrijfswagen zullen wij deze schade in 3 stappen herstellen. Deze stappen zijn: