Spotrepair

Home » Caravans » Spotrepair

Heb je een kleine beschadiging opgelopen aan jouw caravan? Dan kan spotrepair de ideale oplossing zijn. Kleine beschadigingen kunnen ontstaan zijn door opspringende steentjes, een ongelukje bij het parkeren of laaghangende takken. 

Klik hier om een afspraak te maken

Wat is spotrepair?

Spotrepair is een vorm van schadeherstel die geschikt is voor kleine beschadigingen aan de caravan. Bij deze vorm van schadeherstel worden kleine beschadigingen zoals deuken en krassen plaatselijk hersteld. Onze specialisten hebben veel ervaring met deze vorm van schadeherstel.

Wanneer is spotrepair mogelijk?

We passen deze vorm van schadeherstel niet toe bij elke beschadiging. Spotrepair is niet geschikt bij grote beschadigingen zoals diepe deuken. Spotrepair wordt voornamelijk toegepast op kleine oppervlakten. De meest voorkomende toepassingen van spotrepair zijn:

  • Lakschade
  • Schermdelen met oppervlakkige schade
  • Schaven
  • Lichte deukjes

Wil je weten of spotrepair de oplossing is voor jouw schade? Laat de schade beoordelen door onze specialisten. Kom langs of stuur ons een aantal foto’s waarop de schade goed zichtbaar is.

Voordelen van spotrepair

Spotrepair is tijdsbesparend en daardoor ook voordeliger dan grote ingrepen. Doordat er slecht een klein gedeelte wordt hersteld kost het ons minder tijd om het herstel uit te voeren. Dit zorgt er automatisch voor dat de kosten voor jou lager liggen. 

Klik hier om een afspraak te maken

Dit is wat onze klanten zeggen

Word snel geholpen door de schadespecialist!

Spotrepair kosten

De kosten van spotrepair zijn afhankelijk van de schade. We bekijken de grootte van de schade en naar de grootte van het gedeelte dat vervangen of hersteld moet worden. Bent u benieuwd naar de kosten voor het herstellen van de schade? Neem dan contact op met onze specialisten, zij kunnen je verder helpen en bepalen hoe hoog de kosten voor de schade zijn.

Kleine beschadigingen?

De schade aan jouw caravan laten herstellen? Neem dan gerust contact op met onze schadespecialisten en vraag vrijblijvend een offerte aan. Zij kunnen voor je bepalen welk schadeherstel het best op uw caravan toegepast kan worden.

Kleine beschadiging aan de camper? Kijk dan hier.

Kleine beschadiging aan de auto? Kijk dan hier.

1. Schade-opname

Heb jij schade aan de caravan en wil je weten wat de kosten zijn? Je bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een kostenindicatie.

Ben je in de buurt dan kan je direct langskomen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier worden gemaakt.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat jouw caravan snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

Daarna wordt de caravan geheel opgebouwd en getest op diverse punten, zodat je weer veilig de weg op kan.

Meld jouw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en buiten, word je gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. Je kan weer veilig op weg!

Op de door ons verrichte werkzaamheden ontvang je 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties