Schade taxatie vrachtwagen

Home » Vrachtwagens » Schade taxatie vrachtwagen

Heb je schade opgelopen aan de vrachtwagen en wil je weten wat het schadebedrag is? Om hier achter te komen nemen we een schade taxatie van de vrachtwagen af. Ook kijken we wat er herstelt moet worden en welke reparaties we hierbij uitvoeren. Bij Schade Herstel Midden Nederland kijken we hier samen naar en helpen wij je graag.

Klik hier om een afspraak te maken

Ontstaan van schade

Je kunt diverse vormen van schade oplopen aan de vrachtwagen. Kleine beschadigingen vallen soms niet op, maar je kunt natuurlijk ook een ongeluk krijgen waardoor je grote schade oploopt. Iedereen kan een keer schade oplopen. Dat kan een krasje, deukje of grote beschadiging zijn. Veelvoorkomende oorzaken van schade zijn:

  • Storm
  • Hagel
  • Een andere weggebruiker

Waarom schade taxatie vrachtwagen?

Zou je het schadebedrag willen weten? Dan nemen wij voor jou een schade taxatie van de vrachtwagen af. Dit doen we door een taxatierapport op te stellen. We bepalen tijdens deze taxatie het bedrag van de schade en hoe we dit kunnen herstellen. Met het taxatierapport kan het schadebedrag worden geclaimd en uitbetaald door de verzekering.

Welke reparaties voeren wij uit?

De reparaties die wij uitvoeren zijn:

Als uiteindelijk de reparaties zijn uitgevoerd. Kan de vrachtwagen weer veilig de weg op.

Waar wij rekening mee houden

Het is belangrijk zoveel mogelijk over jouw vrachtwagen(s) te beschikken tijdens werktijden. Daarom bieden wij de mogelijkheid om de schade aan de vrachtwagen buiten reguliere werktijden te herstellen. Denk bijvoorbeeld aan de avonduren of op zaterdagochtend. Samen kunnen we bepalen wanneer het schadeherstel en spuitwerk het beste uitgevoerd kan worden.

Klik hier om een afspraak te maken

Wat onze klanten zeggen

’s Avonds schade oplossen

Bij ons kun je schade in de avond laten opnemen en desnoods op voorhand onderdelen laten bestellen. Dit is handig omdat we deze dan voor de reparatie-afspraak kunnen voorbereiden en spuiten. Hierdoor is jouw vrachtwagen minimaal of zelfs helemaal niet uit het werkproces.

1. Schade-opname

Heb jij schade aan jouw vrachtwagen(s) en wil je weten wat de kosten zijn? Je bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een kostenindicatie.

Ben je in de buurt dan kan je direct langskomen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier worden gemaakt.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat jouw vrachtwagen(s) snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

Daarna wordt de vrachtwagen geheel opgebouwd en getest op diverse punten, zodat je weer veilig de weg op kan.

Meld jouw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en buiten, word je gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. Je kan weer veilig op weg!

Op de door ons verrichte werkzaamheden ontvang je 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties