(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NNTMBJW');

Schade taxatie vrachtwagen

Home » Vrachtwagens » Schade taxatie vrachtwagen

Heb je schade opgelopen aan de vrachtwagen en wil je weten wat het schadebedrag is? Om hier achter te komen nemen we een schade taxatie van de vrachtwagen af. Ook kijken we wat er herstelt moet worden en welke reparaties we hierbij uitvoeren. Bij Schade Herstel Midden Nederland kijken we hier samen naar en helpen wij je graag.

Klik hier om een afspraak te maken

Ontstaan van schade

Je kunt diverse vormen van schade oplopen aan de vrachtwagen. Kleine beschadigingen vallen soms niet op, maar je kunt natuurlijk ook een ongeluk krijgen waardoor je grote schade oploopt. Iedereen kan een keer schade oplopen. Dat kan een krasje, deukje of grote beschadiging zijn. Veelvoorkomende oorzaken van schade zijn:

  • Storm
  • Hagel
  • Een andere weggebruiker

Waarom schade taxatie vrachtwagen?

Zou je het schadebedrag willen weten? Dan nemen wij voor jou een schade taxatie van de vrachtwagen af. Dit doen we door een taxatierapport op te stellen. We bepalen tijdens deze taxatie het bedrag van de schade en hoe we dit kunnen herstellen. Met het taxatierapport kan het schadebedrag worden geclaimd en uitbetaald door de verzekering.

Welke reparaties voeren wij uit?

De reparaties die wij uitvoeren zijn:

Als uiteindelijk de reparaties zijn uitgevoerd. Kan de vrachtwagen weer veilig de weg op.

Waar wij rekening mee houden

Het is belangrijk zoveel mogelijk over jouw vrachtwagen(s) te beschikken tijdens werktijden. Daarom bieden wij de mogelijkheid om de schade aan de vrachtwagen buiten reguliere werktijden te herstellen. Denk bijvoorbeeld aan de avonduren of op zaterdagochtend. Samen kunnen we bepalen wanneer het schadeherstel en spuitwerk het beste uitgevoerd kan worden.

Klik hier om een afspraak te maken

Wat onze klanten zeggen

’s Avonds schade oplossen

Bij ons kun je schade in de avond laten opnemen en desnoods op voorhand onderdelen laten bestellen. Dit is handig omdat we deze dan voor de reparatie-afspraak kunnen voorbereiden en spuiten. Hierdoor is jouw vrachtwagen minimaal of zelfs helemaal niet uit het werkproces.