(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NNTMBJW');

Reparaties

Home » Reparaties

Snelle en vakkundige reparaties

Schade aan je auto, bedrijfswagen, vrachtwagen, camper of caravan laat je vakkundig en snel repareren door Schade Herstel Midden Nederland. Wanneer wij bezig zijn met de herstelwerkzaamheden van je voertuig, kun je gebruikmaken van een gratis leenauto. Wij regelen ondertussen ook alles met je verzekeringsmaatschappij.

Het gebeurt gelukkig niet elke dag dat je per ongeluk tegen een paaltje oprijdt, een botsing hebt met een medeweggebruiker of je voertuig bekrast op de parkeerplaats aantreft. Het herstellen van de schade aan voertuigen is wel onze dagelijkse bezigheid. Dus heb je schade, dan zorgt Schade Herstel Midden Nederland ervoor dat je hier niets meer van ziet.

Klik hier om een afspraak te maken

Parkeerschade