(Over) spuiten bedrijfswagen

Home » Bedrijfswagens » (Over) spuiten bedrijfswagen

Het kan gebeuren dat je een beschadiging oploopt aan jouw bedrijfswagen. Soms kun je hier niets aan doen. Vervelend dus. Daarom kunnen wij bij Schade Herstel Midden Nederland jouw bedrijfswagen herstellen door de bedrijfswagen over te spuiten. Het overspuiten van een bedrijfswagen zorgt ervoor dat je jouw beschadigingen weg kunt werken.

Klik hier om een afspraak te maken

(Over)spuiten in zijn werk

Als de bedrijfswagen schade heeft opgelopen of als er roest is ontstaan, kunnen wij de bedrijfswagen overspuiten. Ook kun je bij ons terecht voor het spuiten van bedrijfswagens in de kleur(en) van jouw bedrijf. Wij houden er rekening mee dat je de bedrijfswagen weer snel nodig hebt. Als de bedrijfswagen lang niet de weg op kan, dan kost dat jouw onderneming veel tijd en geld. Daarom kun je bij ons terecht na regulieren werktijden. Zo zijn wij beschikbaar in de avonduren en op zaterdagochtend.

De beste kwaliteit lak voor jouw bedrijfswagen

Voor het over spuiten van een bedrijfswagen is de beste kwaliteit lak nodig. Bij Schade Herstel Midden Nederland werken we met deze laksoorten. Wij kunnen diverse materialen overspuiten, zoals: metaal, aluminium en kunststoffen. We kijken dan ook met welke lak we het beste de bedrijfswagen kunnen overspuiten. Lakschade repareren is voor ons een dagelijkse klus. Dankzij onze jarenlange ervaring leveren we de beste kwaliteit, zodat de bedrijfswagen er weer optimaal uit ziet. Het overspuiten van een bedrijfswagen is een ambacht, daarom is het aan te raden om dit door een professional te laten doen. 

Klik hier om een afspraak te maken

Hoelang duurt het herstellen van lak?

De duur van het overspuiten van de bedrijfswagen wordt bepaald aan de hand van de omvang van de schade en waar de schade zich bevindt. Een meespelende factor in de omvang is de diepte van een kras. Doordat lak uit meerdere lagen bestaat, is een kras lastiger herstellen wanneer deze meerdere lagen heeft aangetast. Je krijgt in ieder geval tijdelijk vervangend vervoer mee, zodat je mobiel blijft voor je bedrijf terwijl jouw bedrijfswagen wordt gerepareerd.

(Over)spuiten van de bedrijfswagen – de kosten

De kosten van het over spuiten van de bedrijfswagen hangen af van de oplossing die het best bij de bedrijfswagen past. Elke lakschade is anders, daarom hanteren wij prijzen afgestemd op de desbetreffende schade.

Wanneer de bedrijfswagen lakschade heeft, denken veel mensen dat reparatie alleen mogelijk is door de gehele bedrijfswagen over te spuiten. Dit is echter niet het geval. Het over spuiten van een bedrijfswagen kan bijvoorbeeld ook door spotrepair. Neem contact op met één van onze specialisten en kom erachter welke oplossing het meest geschikt is voor jouw bedrijfswagen. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

Word snel geholpen door de schadespecialist!

Maak een afspraak voor het (over)spuiten van jouw bedrijfswagen!

Als de bedrijfswagen over gespoten moet worden kun je bij Schade Herstel Midden Nederland terecht. Maak een afspraak en dan maken we samen een oplossing voor jouw bedrijfswagen. We kijken wat het meest geschikt is en zorgen dat je niet te veel betaald, maar leveren wel de beste kwaliteit.

Neem vandaag nog contact met ons op

1. Schade-opname

Ben jij benieuwd naar de kosten voor (over)spuiten? Je bent van harte welkom op onze vestiging voor een kostenindicatie.

Ben je in de buurt dan kan je direct langskomen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier worden gemaakt.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat jouw bedrijfswagen snel en vakkundig te spuiten. We werken altijd met A-merk lakken.

Lakschade repareren is voor ons een dagelijkse klus. Dankzij onze jarenlange ervaring leveren we de beste kwaliteit, zodat de bedrijfswagen er weer optimaal uit ziet.

Meld jouw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en buiten, word je gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. Je kan weer veilig op weg!

Op de door ons verrichte werkzaamheden ontvang je 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties