(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NNTMBJW');

(Over) spuiten bedrijfswagen

Home » Bedrijfswagens » (Over) spuiten bedrijfswagen

Het kan gebeuren dat je een beschadiging oploopt aan jouw bedrijfswagen. Soms kun je hier niets aan doen. Vervelend dus. Daarom kunnen wij bij Schade Herstel Midden Nederland jouw bedrijfswagen herstellen door de bedrijfswagen over te spuiten. Het overspuiten van een bedrijfswagen zorgt ervoor dat je jouw beschadigingen weg kunt werken.

Klik hier om een afspraak te maken

(Over)spuiten in zijn werk

Als de bedrijfswagen schade heeft opgelopen of als er roest is ontstaan, kunnen wij de bedrijfswagen overspuiten. Ook kun je bij ons terecht voor het spuiten van bedrijfswagens in de kleur(en) van jouw bedrijf. Wij houden er rekening mee dat je de bedrijfswagen weer snel nodig hebt. Als de bedrijfswagen lang niet de weg op kan, dan kost dat jouw onderneming veel tijd en geld. Daarom kun je bij ons terecht na regulieren werktijden. Zo zijn wij beschikbaar in de avonduren en op zaterdagochtend.

Word snel geholpen door de schadespecialist!

Maak een afspraak voor het (over)spuiten van jouw bedrijfswagen!

Als de bedrijfswagen over gespoten moet worden kun je bij Schade Herstel Midden Nederland terecht. Maak een afspraak en dan maken we samen een oplossing voor jouw bedrijfswagen. We kijken wat het meest geschikt is en zorgen dat je niet te veel betaald, maar leveren wel de beste kwaliteit.

Neem vandaag nog contact met ons op