Lakschade en blikschade

Home » Personenwagens » Lakschade en blikschade

Lakschade is een vervelende en vaak voorkomende vorm van autoschade. Lakschade is niet mooi maar dat is niet het grootste probleem. De waarde kan namelijk sterk dalen als het gaat roesten. Wanneer de auto lakschade heeft, is het daarom belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten herstellen om doorroesten te voorkomen.

Hoe ontstaat lakschade aan de auto?

Het ontstaan van lakschade aan de auto kan verschillende oorzaken hebben. Bijvoorbeeld:

  • Verkeersongelukken
  • Vandalisme
  • Hagel
  • Steenslag
  • Parkeerschade

Lakschade komt regelmatig voor. Je kunt hier niet altijd zelf wat aan doen. Veel automobilisten denken dat het lakschade laten herstellen erg veel geld kost, maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Bij Schade Herstel Midden Nederland wordt zorgvuldig nagedacht over de herstelmethode, zodat jij als klant zo voordelig mogelijk uit bent. Dat is betaalbaar schadeherstel.

Een manier om de schade te herstellen is bijvoorbeeld spotrepair, waarbij slechts een klein gedeelte van de auto gespoten hoeft te worden. Dit scheelt veel tijd en bespaard kosten. Spotrepair is het plaatselijk bijspuiten van kleine lakschades.

Wat onze klanten zeggen

Hoe wij te werk gaan

Om te bepalen hoe we de autolakschade op de auto herstellen, moet eerst worden bepaald wat voor type lakschade het is. Is er sprake van een kras, schaafschade of een diepe kras? Dit zal de schadespecialist bij Schade Herstel Midden Nederland voor jou bepalen. Vervolgens wordt bepaald of het via spuitwerk, polijstwerk of spotrepair moet worden verholpen. Schade Herstel Midden Nederland is specialist in het herstellen van schade aan uw autolak.

Jouw auto wordt volledig volgens de meest effectieve en milieuvriendelijke reparatietechnieken behandeld. Terwijl jouw auto wordt hersteld, geven wij de mogelijkheid een vervangende auto mee te krijgen. Zo blijf je mobiel en hoef je niet zelf ander vervoer te regelen. Wil jij lakschade laten herstellen? Neem dan contact op met één van onze schadespecialisten of vraag vrijblijvend een offerte aan.

1. Schade-opname

Heb jij autoschade en wil je weten wat de kosten zijn? Je bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een kostenindicatie.

Ben je in de buurt dan kan je direct langskomen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier worden gemaakt.

Mocht de auto niet meer veilig of rijdbaar zijn, dan krijg je van ons een vervangende auto voor de periode waarin het herstel plaatsvindt.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat jouw auto snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

Daarna wordt de auto geheel opgebouwd en getest op diverse punten, zodat de auto weer veilig de weg op kan.

Meld jouw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en buiten, word je gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. Je kan weer veilig op weg!

Op de door ons verrichte werkzaamheden ontvang je 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties