(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NNTMBJW');

Lakschade en blikschade

Home » Personen­wagens » Lakschade en blikschade

Lakschade is een vervelende en vaak voorkomende vorm van autoschade. Lakschade is niet mooi maar dat is niet het grootste probleem. De waarde kan namelijk sterk dalen als het gaat roesten. Wanneer de auto lakschade heeft, is het daarom belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten herstellen om doorroesten te voorkomen.

Hoe ontstaat lakschade aan de auto?

Het ontstaan van lakschade aan de auto kan verschillende oorzaken hebben. Bijvoorbeeld:

  • Verkeersongelukken
  • Vandalisme
  • Hagel
  • Steenslag
  • Parkeerschade

Lakschade komt regelmatig voor. Je kunt hier niet altijd zelf wat aan doen. Veel automobilisten denken dat het lakschade laten herstellen erg veel geld kost, maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Bij Schade Herstel Midden Nederland wordt zorgvuldig nagedacht over de herstelmethode, zodat jij als klant zo voordelig mogelijk uit bent. Dat is betaalbaar schadeherstel.

Een manier om de schade te herstellen is bijvoorbeeld spotrepair, waarbij slechts een klein gedeelte van de auto gespoten hoeft te worden. Dit scheelt veel tijd en bespaard kosten. Spotrepair is het plaatselijk bijspuiten van kleine lakschades.

Wat onze klanten zeggen

Hoe wij te werk gaan

Om te bepalen hoe we de autolakschade op de auto herstellen, moet eerst worden bepaald wat voor type lakschade het is. Is er sprake van een kras, schaafschade of een diepe kras? Dit zal de schadespecialist bij Schade Herstel Midden Nederland voor jou bepalen. Vervolgens wordt bepaald of het via spuitwerk, polijstwerk of spotrepair moet worden verholpen. Schade Herstel Midden Nederland is specialist in het herstellen van schade aan uw autolak.

Jouw auto wordt volledig volgens de meest effectieve en milieuvriendelijke reparatietechnieken behandeld. Terwijl jouw auto wordt hersteld, geven wij de mogelijkheid een vervangende auto mee te krijgen. Zo blijf je mobiel en hoef je niet zelf ander vervoer te regelen. Wil jij lakschade laten herstellen? Neem dan contact op met één van onze schadespecialisten of vraag vrijblijvend een offerte aan.