(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NNTMBJW');

Interieur en constructie

Home » Campers » Interieur en constructie

Schade aan het interieur of de constructie van de camper wil je natuurlijk snel laten repareren. Wij repareren je camper en zorgen ervoor dat hij er weer als nieuw uitziet. Dit doen wij snel en vakkundig. Daarnaast regelen wij alles met de verzekeringsmaatschappij. Voor je het weet zit je weer op de weg en ben je klaar voor de vakantie!

Klik hier om een afspraak te maken

Oorzaken van interieur en constuctie schade

Wat zijn de oorzaken van schade aan het interieur en de constructie van de camper? Schade aan het interieur en de constructie is vervelend en daarom wil je het het liefst voorkomen. Wij hebben de oorzaken op een rijtje gezet:

  • Er kan lekkage ontstaan. De camper neemt aan de binnenkant dit water op. Dat komt, omdat de binnenkant van de camper bestaat uit hout en geperste panelen. Hierdoor ontstaat er schimmel en dus schade aan het interieur.
  • Een botsing zorgt niet alleen voor schade aan de buitenkant, maar ook de binnenkant. Elementen aan de binnenkant kunnen ontwricht raken. Door een botsing krijg je dus ook schade aan het interieur.
Klik hier om een afspraak te maken

Dit is wat onze klanten zeggen

Word snel geholpen door de schadespecialist!

Wat te doen bij camperschade?

Vul altijd het Europees schadeformulier in en laat dit door de tegenpartij ondertekenen. Neem contact op met Schade Herstel Midden Nederland: 0318 – 413 100 of stuur een bericht via ons contactformulier. Dan plannen wij samen met jou het herstel van jouw camper. In overleg kunnen we gebruikmaken van gebruikte of imitatie-onderdelen.

Voordelen van ons schadeherstelbedrijf

  • Behoud van eigen risico
  • Gratis vervangend vervoer tijdens de herstelperiode (exclusief brandstof)
  • Geen zorgen, wij handelen de financiële afwikkeling van de schade rechtstreeks af met de verzekeringsmaatschappij
  • Alternatieve schadeherstel: restylen van kleine parkeerdeuken (uitdeuken zonder spuiten), spotrepair bij kleine lakbeschadigingen