Bumper schade herstel

Home » Bedrijfswagens » Bumper schade herstel

Heb je bumper schade opgelopen aan je bedrijfswagen? Dat is erg vervelend. Je hebt immers de bedrijfswagen nodig voor jouw werkzaamheden. Gelukkig is het herstellen van bumper schade bij ons mogelijk. Bij Schade Herstel Midden Nederland kunnen we dit snel en vakkundig laten herstellen. Zo kun je snel weer op pad met jouw bedrijfswagen.

Klik hier om een afspraak te maken

Bumper spuiten bij lakschade

Het komt voor dat enkel de lak van de bumper beschadigd is. Lakschade is een veelvoorkomende vorm van bumper schade. Dit kan al snel ontstaan door het raken van een paaltje tijdens het parkeren of misschien heeft een ander voertuig de bumper geraakt. Het spuiten van de bumper zorgt ervoor dat alles er weer als nieuw uitziet.

Jouw bedrijfswagen weer als nieuw

Met onze jarenlange ervaring kan je er zeker van zijn dat de bedrijfswagen er na de herstelwerkzaamheden weer als nieuw uitziet. Ook werken wij altijd met A-merk lakken. Zo zorgen we voor het beste resultaat, waar je het langst plezier aan beleeft.

De kosten van een bumper laten spuiten

De ene bumper schade is de andere niet. Daarom kunnen de kosten per geval verschillen. Dit is afhankelijk van de volgende factoren:

  • De lak van de bedrijfswagen
  • De diepte van de lakschade
  • De herstelmethode die wij gebruiken voor het beste resultaat

Om deze reden vermelden wij dan ook geen concrete prijs op onze website, omdat die per geval anders zal zijn. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan, zo zit je nergens aan vast. Je krijgt van ons een prijsopgave die past bij de schade van jouw bedrijfswagen.

Bumper uitdeuken zonder spuiten

In andere gevallen kan het zo zijn dat bumper schade te herstellen is door enkel het uitdeuken, zonder het overspuiten van de bumper. Wanneer je de gehele bumper opnieuw laat spuiten, zijn de kosten hoger dan wanneer dit niet nodig blijkt te zijn. Is er geen sprake van lakschade? Dan zullen onze monteurs ervoor kiezen om alleen de bumper uit te deuken. Dit kan enkel bij een kleine deuk.

Wij zien echter dat er in veel gevallen naast een beschadiging aan de bumper ook lakbeschadiging is. In sommige gevallen, als de schade klein is, kan er gebruik worden gemaakt van spotrepair om deze lakschade te repareren. Wil je weten welke oplossing geschikt is voor de bumper schade aan jouw bedrijfswagen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ik wil mijn bumper laten repareren

Heeft jouw bedrijfsauto een beschadigde bumper en wil je deze laten uitdeuken en wellicht laten spuiten? Bij ons kan je de bumper laten repareren met hoogwaardige producten door vakkundige specialisten. Neem vandaag nog contact met ons op.

Klik hier om een afspraak te maken

Wat onze klanten over ons zeggen

Word snel geholpen door de schadespecialist!

Meld bumper schade aan jouw bedrijfswagen

Meld direct jouw schade, zodat je zo snel mogelijk weer zonder schade kunt rijden. Hebben onze werkzaamheden niet het gewenste resultaat? Je ontvangt op de door ons verrichte werkzaamheden 7 jaar FOCWA-garantie. Wil je schade melden? Neem direct contact met ons op.

1. Schade-opname

Heb jij bumper schade en wil je weten wat de kosten zijn? Je bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een kostenindicatie.

Ben je in de buurt dan kan je direct langskomen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier worden gemaakt. Je kunt bij ons ook terecht buiten reguliere werktijden.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat jouw bedrijfswagen snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

Daarna wordt de bedrijfswagen geheel opgebouwd en getest op diverse punten, zodat je weer veilig de weg op kan.

Meld jouw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en buiten, word je gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. Je kan weer veilig op weg!

Op de door ons verrichte werkzaamheden ontvang je 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties