Lakschade en blikschade

Home » Vrachtwagens » Lakschade en blikschade

Lakschade of blikschade aan de vrachtwagen is altijd vervelend. Het is niet mooi en daarnaast kan het gaan roesten. Dat roesten is een groot probleem. Hierdoor daalt namelijk de waarde van de vrachtwagen en kan er grotere schade ontstaan. Wil je het roesten voorkomen? Laat de lakschade of blikschade zo snel mogelijk bij Schade Herstel Midden Nederland herstellen.

KLIK HIER OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN

Hoe ontstaat lakschade en blikschade aan de vrachtwagen?

Er zijn verschillende oorzaken, waardoor lakschade of blikschade ontstaat aan de vrachtwagen, namelijk:

  • Vandalisme
  • Verkeersongelukken
  • Steenslag
  • Hagel
  • Parkeerschade

Schade aan de carrosserie noem je ook wel blikschade. Het is bijvoorbeeld een deuk in de bumper van de vrachtwagen. Dit kan ontstaan door bijvoorbeeld een botsing.

Wat doe je tegen lakschade en blikschade?

Lakschade en blikschade kun je niet altijd voorkomen. Gelukkig kunnen we deze schade wel herstellen. Lakschade is vaak een kras. Deze kras kan na een tijd gaan roesten. Dit kun je gemakkelijk voorkomen door het herstellen van de lak. Blikschade kunnen we uitdeuken. Zo is de vrachtwagen weer als nieuw.

KLIK HIER OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN

Wat onze klanten zeggen

Hoe wij te werk gaan

Om te bepalen hoe we de lakschade op de vrachtwagen kunnen herstellen, bepalen we eerst het type lakschade. Zo kijken we of er sprake is van een kras, schaafschade of een diepe kras door meerdere lagen. Vervolgens wordt bepaald of de schade met spuitwerk, polijstwerk of spotrepair kan worden verholpen. Schade Herstel Midden Nederland BV is specialist in het herstellen van schade aan de lak.

Jouw vrachtwagen wordt volledig volgens de meest effectieve en milieuvriendelijke reparatietechnieken behandeld. Wil jij lakschade laten herstellen? Neem dan contact op met één van onze schadespecialisten of vraag vrijblijvend een offerte aan.

1. Schade-opname

Heb jij schade en wil je weten wat de kosten zijn? Je bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een kostenindicatie. Maak telefonisch of via ons contactformulier een afspraak.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat jouw vrachtwagen snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur. Snel weer op weg? Wij herstellen schade ook buiten reguliere werktijden.

Meld jouw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en buiten, word je gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. Je kan weer veilig op weg!

Op de door ons verrichte werkzaamheden ontvang je 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties