Hagelschade camper

Home » Campers » Hagelschade camper

Hagel kan helaas schade veroorzaken aan de camper. Het is goed om te weten dat hagelschade hersteld kan worden.

Veel campers zijn uitgerust met een aluminium dakplaat. Omdat deze plaat erg gevoelig is, kunnen wij deze dakplaat vervangen voor de hagelbestendige dakplaat van OMNIA CCS. Deze dakplaat is gemaakt van glasvezelversterkende kunststof en ziet er hetzelfde uit als de gladde aluminium plaat.

OMNIA CCS heeft deze hagelbestendige GFK plaat laten testen bij het Duitse TüV instituut. Tijdens deze test zijn hagelstenen met een grootte van een pingpongbal en een snelheid van 120 km/u op de plaat afgeschoten. Er is hiervan geen schade ontstaan op de plaat.

NEEM CONTACT OP

Wat onze klanten zeggen

1. Schade-opname

Heb jij schade aan de camper en wil je weten wat de kosten zijn? Je bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een kostenindicatie.

Ben je in de buurt dan kan je direct langskomen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier worden gemaakt.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat jouw camper snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

Daarna wordt de camper geheel opgebouwd en getest op diverse punten, zodat je weer veilig de weg op kan.

Meld jouw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en buiten, word je gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. Je kan weer veilig op weg!

Op de door ons verrichte werkzaamheden ontvang je 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties