Ruitschade bedrijfswagen

Home » Bedrijfswagens » Ruitschade bedrijfswagen

Een ster of barst in je ruit? Deze ruitschade kan snel worden herstelt. Je kunt met de bedrijfswagen blijven rijden. De bedrijfswagen ruit is namelijk gemaakt van gelaagd glas. Hierdoor ontstaat er een barst of ster, in plaats van allemaal kleine stukken glas. Je moet de ruitschade wel snel laten maken, aangezien het je zicht kan beperken als de ster groter wordt. Het groter worden van een ster gebeurd vaak bij verandering van temperatuur.

Klik hier om een afspraak te maken

Hoe ontstaat ruitschade aan de bedrijfswagen?

Hoe ontstaat nu de ruitschade aan jouw bedrijfswagen?:

  • Storm en hagel
  • Opspringende steentjes
  • Vandalisme

Welke ruitschade kan herstelt worden?

Het is bijna niet te voorkomen, er ontstaat weleens een ster in je ruit. Is de ster niet groter dan een 1 euro munt? Dan kan het nog makkelijk worden herstelt. Is de schade wel groter dan een 1 euro munt? Dan moet er een nieuwe ruit in worden geplaatst. Voor jouw bedrijf kost dit veel tijd en geld, aangezien je hierdoor de bedrijfswagen niet kunt gebruiken. Wij zorgen bij Schade Herstel Midden Nederland dat je ruit zo snel mogelijk wordt herstelt.

Heb je een barst of een scheur in je ruit? Dan moet de volledige ruit worden vervangen. Wij vervangen jouw ruit zorgvuldig en houden altijd rekening met de sensoren in de ruit.

Autoruiten herstellen / vervangen

Wanneer een sterretje in uw autoruit niet groter is dan 50 cent kan deze perfect hersteld worden. Voor het herstellen van een sterretje maken wij gebruik van de
harsinjectiemethode waardoor de voorruit na herstelling haar oorspronkelijke stevigheid behoudt.

Wanneer het sterretje echter te groot is kunnen wij de autoruit perfect vervangen, ongeacht het automerk, model of leeftijd van de wagen.

Tips om ruitschade te voorkomen

Met de bedrijfswagen ben je vaak de weg op voor jouw bedrijf, hoe kun je er nu voor zorgen dat ondanks je vaak op de weg bent, je ruitschade voorkomt? Zie hier een paar tips:

  • Houdt voldoende afstand van het voertuig voor je, vanwege steenslag.
  • Voorkom dat er wordt ingebroken in jouw wagen en leg daarom geen dure spullen in het zicht.
Klik hier om een afspraak te maken

Wat onze klanten zeggen

Oplossingen

Wij begrijpen bij Schade Herstel Midden Nederland dat de bedrijfswagen snel herstelt moet worden voor gebruik. Wij doen dit zo snel mogelijk én vakkundig. Door contact met ons op te nemen, kunnen we samen kijken wanneer de schade herstelt kan worden.

1. Schade-opname

Heb jij schade aan je bedrijfswagen en wil je weten wat de kosten zijn? Je bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een kostenindicatie.

Ben je in de buurt dan kan je direct langskomen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier worden gemaakt.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat jouw bedrijfswagen snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

Daarna wordt de bedrijfswagen geheel opgebouwd en getest op diverse punten, zodat je weer veilig de weg op kan.

Meld jouw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en buiten, word je gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. Je kan weer veilig op weg!

Op de door ons verrichte werkzaamheden ontvang je 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties