(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NNTMBJW');

Bumper schade herstel

Home » Personen­wagens » Bumper schade herstel

Autoschade kan zomaar ontstaan, zelfs bij jouw auto. Een ongelukje zit immers in een klein hoekje. Het herstellen van autoschade is bij ons mogelijk. Heb je bijvoorbeeld een beschadigde bumper?  Bij Schade Herstel Midden Nederland kan je dit snel en vakkundig laten herstellen. Zo kan je snel weer van jouw auto genieten.

Klik hier om een afspraak te maken

Bumper spuiten bij lakschade

Lakschade is een veelvoorkomende vorm van autoschade. Tijdens het parkeren wordt bijvoorbeeld een paaltje of zelfs een andere auto geraakt, waardoor een kras in de bumper ontstaat. Jouw bumper laten spuiten zorgt ervoor dat alles er weer als nieuw uitziet.

Jouw auto weer als nieuw

Dankzij de jarenlange ervaring van onze schadeherstellers, kan je er zeker van zijn dat de auto er na de herstelwerkzaamheden weer als nieuw uitziet. Daarnaast werken wij altijd met A-merk lakken. Op die manier gaan wij altijd voor het beste resultaat, waar je het langst plezier aan beleeft.

De kosten van een bumper laten spuiten

De kosten kunnen per geval sterk verschillen. Dit is afhankelijk van de volgende factoren:

  • De lak van de auto
  • De herstelmethode

Wij vermelden hier daarom geen concrete prijs, omdat die per geval anders zal zijn. Een offerte aanvragen is gratis en vrijblijvend. Je krijgt van ons een prijsopgave die past bij de schade van jouw auto, zonder dat je ergens aan vast zit.

Bumper uitdeuken zonder spuiten

De bumper laten uitdeuken en opnieuw laten spuiten kost meer dan wanneer je alleen de bumper laat repareren zonder het opnieuw te laten spuiten. Wanneer er geen sprake is van lakschade zullen onze monteurs ervoor kiezen om alleen de bumper uit te deuken. Wij zien echter dat er in veel gevallen naast een beschadiging aan de bumper ook lakbeschadiging is. In sommige gevallen, als de schade klein is, kan er gebruik worden gemaakt van spotrepair om deze lakschade te repareren.

Heeft de bumper een kleine deuk opgelopen? Dan kan de bumper wellicht gerepareerd worden zonder de bumper te spuiten. Benieuwd of dat ook bij jouw schade een mogelijkheid is? Neem dan gerust contact met ons op.

Ik wil mijn bumper laten repareren

Schade aan de bumper komt bijvoorbeeld voor bij:

  • Parkeerschade
  • Autoschade door noodweer, een hagelbui of een vallende tak

Rij jij rond met bumperschade en wil je de bumper met lakschade uitdeuken? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij werken met hoogwaardige producten en vaak kan je met jouw verzekering bij ons terecht. Wij helpen je graag om jouw auto er weer als nieuw uit te laten zien.

Heb je bumperschade aan jouw auto? Wij kunnen jouw bumper uitdeuken. Bij Schade Herstel Midden Nederland ben je aan het juiste adres. Bij ons kan je de bumper laten repareren door vakkundige specialisten. De combinatie van service, kwaliteit en betaalbaarheid van onze diensten die bij ons aanwezig is, vind je niet snel ergens anders. Heb je vervangend vervoer nodig? Dat is bij ons vanzelfsprekend!

Klik hier om een afspraak te maken

Wat onze klanten over ons zeggen

Word snel geholpen door de schadespecialist!

Laat bij ons jouw bumper schade herstellen

Wil je weten wat de kosten zijn voor jouw auto? Neem dan contact op met één van onze schadeherstellers. Je bent natuurlijk ook altijd welkom op onze vestiging in Veenendaal voor een officieel schaderapport.

Bij Schade Herstel Midden Nederland wordt altijd betaalbaar schadeherstel aangeboden en de prijsopgave is vrijblijvend. Daarnaast kan je met elke vraag en/of verzekering bij ons terecht.

Meld jouw bumper schade

Meld direct jouw schade, zodat je zo snel mogelijk weer zonder schade kunt rijden. Hebben onze werkzaamheden niet het gewenste resultaat? Je ontvangt op de door ons verrichte werkzaamheden 7 jaar FOCWA-garantie. Wil je schade melden? Neem direct contact met ons op.

Meld jouw schade