(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NNTMBJW');

Bumper schade herstel

Home » Vrachtwagens » Bumper schade herstel

Bumper schade aan de vrachtwagen is een vaak voorkomend probleem. Door een kleine parkeerfout of doordat een ander voertuig tegen de bumper aan is gekomen ontstaat er al bumper schade. Een ongelukje zit in een klein hoekje. Onze specialisten herstellen vakkundig de bumper schade aan de vrachtwagen. Zo kan je snel weer de weg op met jouw vrachtwagen.

Klik hier om een afspraak te maken

Bumper spuiten bij lakschade

Bumper schade betekent vaak automatisch lakschade. Deze vorm van schade komt vaak voor. Lakschade is een veelvoorkomende vorm van schade. Een kras in de lak heb je al snel opgelopen, door laaghangende takken, een paaltje of een andere weggebruiker. Jouw bumper laten spuiten zorgt ervoor dat alles er weer als nieuw uitziet.

Jouw vrachtwagen weer als nieuw

Wij verzekeren dat de bumper schade aan jouw vrachtwagen door ons vakkundig wordt herstelt. Zo ziet de vrachtwagen er weer als nieuw uit. Tijdens onze herstelwerkzaamheden werken wij altijd met A-merk lakken. Op die manier gaan wij altijd voor het beste resultaat, waar je het langst plezier aan beleeft.

De kosten van een bumper laten spuiten

De kosten kunnen per geval sterk verschillen. Dit is afhankelijk van de volgende factoren:

  • De lak van de vrachtwagen
  • De herstelmethode

Daarom vermelden wij op onze website geen concrete prijs, omdat de prijs per geval anders zal zijn. Vraag een offerte aan, dit is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Je krijgt van ons een prijsopgave die past bij de schade van jouw vrachtwagen, zonder dat je ergens aan vast zit.

Bumper uitdeuken zonder spuiten

In sommige gevallen is het mogelijk enkel de bumper uit te deuken en niet te spuiten. Wij zien echter dat er in veel gevallen naast een beschadiging aan de bumper ook lakbeschadiging is. In sommige gevallen, als de schade klein is, kan er gebruik worden gemaakt van spotrepair om deze lakschade te repareren.

Heeft de bumper een kleine deuk opgelopen? Dan kan de bumper wellicht gerepareerd worden zonder de bumper te spuiten. Benieuwd of dat ook bij de bumper schade van jouw vrachtwagen een mogelijkheid is? Neem dan gerust contact met ons op.

Ik wil mijn bumper laten repareren

Schade aan de bumper komt bijvoorbeeld voor bij:

  • Parkeerschade
  • Schade door noodweer, een hagelbui of een vallende tak

Heb je bumper schade aan jouw vrachtwagen? Bij ons kunnen onze vakkundige specialisten jouw bumper herstellen. De combinatie van service, kwaliteit en betaalbaarheid van onze diensten die bij ons aanwezig is, vind je niet snel ergens anders. Heb je vervangend vervoer nodig? Dat is bij ons vanzelfsprekend!

Klik hier om een afspraak te maken

Wat onze klanten over ons zeggen

Word snel geholpen door de schadespecialist!

Meld bumper schade aan jouw vrachtwagen

Meld direct jouw schade, zodat je zo snel mogelijk weer zonder schade kunt rijden. Hebben onze werkzaamheden niet het gewenste resultaat? Je ontvangt op de door ons verrichte werkzaamheden 7 jaar FOCWA-garantie. Wil je schade melden? Neem direct contact met ons op.