Uitdeuken zonder spuiten

Home » Personenwagens » Uitdeuken zonder spuiten

Een deuk oplopen in je auto kan gebeuren. Het uitdeuken zonder spuiten kan in sommige gevallen een uitkomst zijn. Het herstellen van autoschade is bij ons mogelijk. Wij zorgen er graag voor dat jouw auto weer als nieuw oogt!

Contact opnemen over uitdeuken

Uitdeuken zonder spuiten

Wanneer je een deuk oploopt aan je auto kan het in sommige gevallen mogelijk zijn deze schade uit te deuken zonder te spuiten. Het proces van uitdeuken zonder spuiten is automatisch sneller en voordeliger dan uitdeuken met spuiten of het volledig vervangen van een auto onderdeel. Uitdeuken zonder spuiten is in veel gevallen ook mogelijk bij bumpers.

Wanneer er toch sprake is van lakschade, informeren onze specialisten je hierover en adviseren zij een andere herstelmethode. In sommige gevallen, als de schade klein is, kan er gebruik worden gemaakt van spotrepair om deze lakschade te repareren. Benieuwd of dat ook bij jouw schade een mogelijkheid is? Neem dan gerust contact met ons op.

Ik wil mijn auto laten uitdeuken zonder spuiten

Heb je een deuk opgelopen? Dat is heel vervelend. Informeer bij ons naar de beste herstelmethode voor jouw schade. Bij ons kan je jouw auto laten repareren door vakkundige specialisten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen je graag!

Gratis prijsopgave

Heb je blikschade aan de auto? Dan kan je jouw auto laten uitdeuken. In dat geval ben je bij Schade Herstel Midden Nederland aan het juiste adres. Bij ons kun je de auto laten repareren door vakkundige specialisten. De combinatie van service, kwaliteit en betaalbaarheid van onze diensten die bij ons aanwezig is, vind je niet snel ergens anders. Heb je vervangend vervoer nodig? Dat is bij ons vanzelfsprekend!

1. Schade-opname

Heb jij autoschade en wil je weten wat de kosten zijn? Je bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een kostenindicatie.

Ben je in de buurt dan kan je direct langskomen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier worden gemaakt.

Mocht de auto niet meer veilig of rijdbaar zijn, dan krijg je van ons een vervangende auto voor de periode waarin het herstel plaatsvindt.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat jouw auto snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

Daarna wordt de auto geheel opgebouwd en getest op diverse punten, zodat de auto weer veilig de weg op kan.

Meld jouw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en buiten, word je gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. Je kan weer veilig op weg!

Op de door ons verrichte werkzaamheden ontvang je 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties