Caravans

Home » Caravans

De vakantieperiode breekt aan en de caravans worden weer van stal gehaald. Laat jouw caravan nakijken en keuren voordat je op reis gaat. Je weet dan zeker dat je veilig de weg op kan. Is jouw caravan tijdens de reis beschadigd? Wij kunnen de caravan dan repareren. Onze specialisten repareren de caravan vakkundig en komen zo tot een mooi en schadevrij resultaat.

Klik hier om een afspraak te maken

Schadeherstel van caravans

Wanneer er schade is ontstaan aan jouw caravan kunnen wij dit herstellen. Het kan voorkomen dat onderdelen niet meer te bestellen zijn waardoor reparatie van de kunststofdelen vaak als enige optie overblijft. Wij hebben echter de expertise in huis om dit op een mooie manier af te handelen en tot een schadevrij resultaat te komen. De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn:

Maak automatisch gebruik van de volgende voordelen:

  • Snelle reparatie
  • Lage kosten
  • Geen constructieve werkzaamheden bij wandherstel
  • 7 Jaar garantie
  • Fabrieksgarantie blijft

Onderhoud

Met een goed gevoel op vakantie gaan is belangrijk. Breng jouw caravan daarom langs voor een onderhoudsbeurt. Bij Schade Herstel Midden Nederland kan je terecht voor twee verschillende onderhoudsbeurten: Type 2 FOCWA/PACK en Type 1 FOCWA onderhoudsbeurt. Ook kunt u bij ons terecht voor een uitgebreide vochtmeting of mover onderhoud.

Wat te doen bij camper of caravanschade?

Vul altijd het Europees schadeformulier in en laat dit door de tegenpartij ondertekenen. Neem contact op met Schade Herstel Midden Nederland: 0318 – 413 100 of stuur een bericht via ons contactformulier. Dan plannen wij samen met jou het herstel van uw caravan. In overleg kunnen we gebruikmaken van gebruikte of imitatie-onderdelen.

Voordelen van ons schadeherstelbedrijf:

  • behoud van eigen risico
  • gratis vervangend vervoer tijdens de herstelperiode (exclusief brandstof)
  • geen zorgen, wij handelen de financiële afwikkeling van de schade rechtstreeks af met de verzekeringsmaatschappij
  • alternatieve schadeherstel: restylen van kleine parkeerdeuken (uitdeuken zonder spuiten), spotrepair bij kleine lakbeschadigingen.

Word snel geholpen door de schadespecialist!

Schade Herstel Midden Nederland heeft jarenlange ervaring in het herstellen van schade aan caravans. Er wordt alles aan gedaan om perfect werk af te leveren. Heb je schade aan jouw caravan? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een prijsopgave aan.

1. Schade-opname

De caravan heeft schade opgelopen en je wil weten wat de kosten zijn. Kom langs op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een geschat bedrag. Ben je in de buurt dan kun je direct langs komen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier gemaakt worden.

Vraag dan hier offerte aan

2. Schade herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat uw caravan snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken. De caravan wordt geheel opgebouwd en getest op diverse punten. Zodat de wagen weer veilig de weg op kan!

Meld jouw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en buiten, word je gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. Je kan weer veilig op weg!

Op de door ons verrichte werkzaamheden ontvang je 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties