(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NNTMBJW');

Spotrepair

Home » Campers » Spotrepair

Kleine schades zijn een veelvoorkomende ergernis. Er hoeft maar iets tegen de camper aan te komen en je hebt al snel kleine schade. Dit kan ervoor zorgen dat een camper er slordig uitziet. Ook kan onbehandelde kleine schade uitlopen tot grotere schade door bijvoorbeeld roest.

Door de techniek van spotrepair toe te passen hoeft de kostenpost van schadeherstel niet uit de hand te lopen. Krassen, lakschade, steenslag en roest verdwijnen met spotrepair als sneeuw voor de zon.

Klik hier om een afspraak te maken

Wat is spotrepair?

Spotrepair is een vorm van schadeherstel voor kleine beschadigingen aan de camper. Bij het uitvoeren van spotrepair wordt niet de gehele camper opnieuw gespoten, maar kunnen we slechts een klein gedeelte opnieuw spuiten. Dit zorgt ervoor dat deze vorm van schadeherstel voordeliger is dan bij het volledig overspuiten van de camper of het volledig vervangen van een onderdeel. Onze specialisten hebben veel ervaring met spotrepair bij campers.

De volgende onderdelen zijn van groot belang voor het slagen van het project:

 • Een perfecte kleurmatch
 • Goede hechting
 • De juiste glansgraad

Het is belangrijk dat kleurverschil wordt voorkomen tussen de originele fabriekslak van de camper en de lak die wordt gebruikt bij het herstellen van de schade. We zorgen ervoor dat er geen zichtbare overgangen te zien zijn. Wij kunnen een kwalitatief en professioneel resultaat garanderen door onze jarenlange ervaring. 

Wanneer is spotrepair mogelijk?

Spotrepair is helaas niet bij elke schade mogelijk. bij grotere schade, zoals flinke deuken of andere grotere beschadigingen is spotrepair niet geschikt. Dit komt omdat spotrepair enkel toepasbaar is op kleine oppervlakten. Ook is spotrepair vaak lastig toe te passen op liggende delen, zoals de motorkap. Spotrepair wordt voornamelijk toegepast bij de volgende situaties:

 • Bumperschade
 • Lakschade portieren
 • Schermdelen met oppervlakkige schade
 • Schaven
 • Lichte deukjes

Benieuwd of spotrepair toegepast kan worden op de schade van jouw camper? Kom langs of stuur ons foto’s van de schade. Zo kunnen onze specialisten de schade beoordelen. 

Voordelen van spotrepair

 • snelle reparatie
 • herstel van kleine delen: portieren, bumperhoeken, achterschermen
 • kostenbesparend: herstel zonder dat een deel van de camper gespoten moet worden
 • gewaarborgde kwaliteit, geen kleurafwijkingen ten opzichte van niet gespoten delen
Klik hier om een afspraak te maken

Dit is wat onze klanten zeggen

Word snel geholpen door de schadespecialist!

Spotrepair kosten

De kosten van spotrepair verschillen per schade. Het hangt er vanaf hoe groot de schade is en hoe groot het gedeelte is dat opnieuw gespoten moet worden. Benieuwd naar de kosten voor het herstellen van de schade? Neem dan contact op met onze specialisten, zij kunnen je verder helpen en bepalen hoe hoog de kosten voor de schade zijn.

Kleine beschadigingen?

De schade aan jouw camper laten herstellen? Neem gerust contact op met onze schadespecialisten en vraag vrijblijvend een offerte aan. Zij kunnen voor je bepalen welk schadeherstel het best op jouw voertuig toegepast kan worden.