(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NNTMBJW');

Lakschade en blikschade

Home » Bedrijfswagens » Lakschade en blikschade

Lakschade en blikschade zijn veel voorkomende schade aan de bedrijfswagen. Het is niet mooi en kan zelfs onveilig zijn. Ook kan het zijn dat de lakschade of blikschade gaat roesten. Hiermee daalt de waarde van de bedrijfswagen sterk. Om doorroesten  te voorkomen, moet de bedrijfswagen zo snel mogelijk worden herstelt aan de lakschade of blikschade.

Klik hier om een afspraak te maken

Hoe ontstaat lakschade en blikschade aan de bedrijfswagen?

Het ontstaan van lakschade en blikschade kan verschillende oorzaken hebben, bijvoorbeeld:

  • Verkeersongelukken
  • Vandalisme
  • Hagel
  • Steenslag
  • Parkeerschade

Bij blikschade is er schade aan de carrosserie van de bedrijfswagen. Dit is bijvoorbeeld een deuk in de bumper. Deze blikschade kan ontstaan door een botsing. De meest voorkomende blikschade is dan ook deukschade.

Wat doe je tegen lakschade en blikschade?

Je kunt niet altijd wat aan lakschade doen. Wel kun je wat doen tegen het roesten van de lakschade. Misschien denk je dat het herstellen veel geld kost, maar dat is niet altijd het geval. Bij Schade Herstel Midden Nederland bedenken we samen met jou welke herstelmethode het best past bij de schade, zodat je er zo voordelig mogelijk uit bent.

Spotrepair is een manier om kleinere beschadigingen te herstellen. Er wordt dan maar een klein gedeelte van de bedrijfswagen gespoten. Dit scheelt jou tijd en geld. Zo ben je eerder weer op pad.

Klik hier om een afspraak te maken

Wat onze klanten zeggen

Hoe wij te werk gaan

Om te bepalen hoe we de lakschade op de bedrijfswagen herstellen, moet eerst worden bepaald wat voor type lakschade het is. Is er sprake van een kras, schaafschade of een diepe kras? Dit zal de schadespecialist bij Schade Herstel Midden Nederland voor jou bepalen. Vervolgens wordt bepaald of het via spuitwerk, polijstwerk of spotrepair moet worden verholpen. Schade Herstel Midden Nederland is specialist in het herstellen van lakschade.

Jouw bedrijfswagen wordt volledig volgens de meest effectieve en milieuvriendelijke reparatietechnieken behandeld. Wij herstellen schade ook buiten reguliere werktijden. Zo zorgen we ervoor dat jij zo min mogelijk ongemak ervaart aan de schade. Wil jij lakschade laten herstellen? Neem dan contact op met één van onze schadespecialisten of vraag vrijblijvend een offerte aan.