(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NNTMBJW');

Spotrepair

Home » Personen­wagens » Spotrepair

Bij spotrepair wordt een kleine buts of een kleine schram plaatselijk hersteld, waarna er een nieuwe laag lak wordt aangebracht. Er hoeft in principe geen demontage plaats te vinden. Je kan hierbij denken aan een geschaafde bumper, spatbordrand of een kras.

Klik hier om een afspraak te maken

Wat is spotrepair?

Spotrepair is een vorm van schadeherstel voor kleine beschadigingen. Bij deze vorm van schadeherstel wordt slechts een klein gedeelte van de auto gespoten, in plaats van direct de gehele auto. Een klein gedeelte herstellen is voordeliger dan wanneer de gehele auto of een volledig onderdeel hersteld moet worden. Onze specialisten bij Schade Herstel Midden Nederland hebben veel ervaring met deze vorm van schadeherstel.

De volgende onderdelen zijn van groot belang voor het slagen van het project:

  • Een perfecte kleurmatch
  • Goede hechting
  • De juiste glansgraad

Het is natuurlijk belangrijk dat er geen kleurverschil is tussen de originele fabriekslak van de auto en de lak die wordt aangebracht voor het herstellen van de schade. Er mogen geen zichtbare overgangen te zien zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij garanderen dat de schade op de juiste manier wordt hersteld.

Wanneer is spotrepair mogelijk?

Spotrepair kan niet bij elk soort schade worden toegepast. Bij diepe deuken of grote schade is spotrepair geen geschikte methode. Dit komt omdat spotrepair toegepast wordt op kleine oppervlakten. Daarnaast is het vaak lastig toe te passen op liggende delen, zoals de motorkap. De meest voorkomende toepassingen van spotrepair zijn:

  • Bumperschade
  • Lakschade portieren
  • Schermdelen met oppervlakkige schade
  • Schaven
  • Lichte deukjes

Of spotrepair de oplossing is voor jouw schade, kan pas goed beoordeeld worden als onze specialisten de schade hebben gezien. Dit kan door middel van foto’s of wanneer je bij ons langs komt.

Voordelen van spotrepair

De grote voordelen van deze vorm van schadeherstel zijn dat het veel tijd en geld bespaart. Doordat er slechts een klein gedeelte gespoten hoeft te worden, kost dit aanzienlijk minder tijd. Doordat de herstelwerkzaamheden minder tijd kosten, is het natuurlijk ook voordeliger.

Klik hier om een afspraak te maken

Dit is wat onze klanten zeggen

Word snel geholpen door de schadespecialist!

Spotrepair kosten

De kosten van spotrepair verschillen per schade. Het hangt er vanaf hoe groot de schade is en hoe groot het gedeelte is dat opnieuw gespoten moet worden. Benieuwd naar de kosten voor het herstellen van de schade? Neem dan contact op met onze specialisten, zij kunnen je verder helpen en bepalen hoe hoog de kosten voor de schade zijn.

Kleine autoschade?

Wil je de schade aan jouw auto laten herstellen? Neem dan gerust contact op met onze schadespecialisten en vraag vrijblijvend een offerte aan. Zij kunnen voor jou bepalen welk schadeherstel het best op jouw voertuig toegepast kan worden.