(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NNTMBJW');

Vrienden van het Rode Kruis

Home » Vrienden van het Rode Kruis

Schade Herstel Midden Nederland is trotse Vriend van het Rode Kruis

Met trots delen we dat we bij Schade Herstel Midden Nederland Vriend zijn van het Rode Kruis, een groeiend netwerk van betrokken mkb-ondernemers die maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan. Samen met het Rode Kruis en de andere ondernemers helpen we mensen die nu in nood zijn, maar investeren we ook in duurzame oplossingen om kwetsbare gemeenschappen beter voor te bereiden op rampen.

Kom in actie vóór een ramp


Ieder jaar worden de Filippijnen getroffen door natuurgeweld, zoals tyfoons en moessonregens. In de Filipijnen worden onder andere mangrovebomen geplant om de kust te beschermen tegen storm. Hierdoor wordt veel schade en leed voorkomen. Een ander project is het 510-team die zich bezighoudt met het verzamelen van data waardoor (natuur)rampen nog beter voorspeld kunnen worden, zoals bijvoorbeeld extreme droogte.

Voedselnoodhulp in Nederland


Ook in Nederland is een maaltijd helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Steeds meer mensen slaan een maaltijd over, omdat ze de boodschappen niet kunnen betalen. Daarom biedt het Rode Kruis voedselnoodhulp aan mensen die geen hulp kunnen vinden bij andere instanties. Samen met lokale partners die de wijk goed kennen, deelt het Rode Kruis deelt ontbijttassen en boodschappenkaarten uit.

Goed doen voor een ander en investeren in de toekomst is voor ons belangrijk. Door onze samenwerking met het Rode Kruis dragen wij hieraan bij.

Wil je ook Vriend worden van het Rode Kruis? Bekijk hier de mogelijkheden: Vrienden van het Rode Kruis – Rode Kruis Nederland

Bekijk hieronder de video van het Rode Kruis

Lees hier ons laatste nieuws:

Certificaat Excellente klanttevredenheid voor Schade Herstel Midden Nederland

Meer lezen

Schade Herstel Midden Nederland aangesloten als Achmea Schadehersteller

Meer lezen

Totaalaanbieder op twee verdiepingen: Schade Herstel Midden Nederland

Meer lezen

Schade Herstel Midden Nederland Investeert in Nieuwe kalibratie apparatuur voor totaalontzorging

Meer lezen