(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NNTMBJW');

Hagelschade auto

Home » Personen­wagens » Hagelschade auto

Het weer kan onvoorspelbaar zijn en een flinke hagel bui kan dan ook wel eens voorkomen. Hagel kan vervelende hagelschade veroorzaken aan je auto. Het is goed om te weten dat deze schade herstelt kan worden. Bij Schade Herstel Midden Nederland herstellen we deze schade vakkundig.

KLIK HIER OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN

Hoe kun je hagelschade voorkomen

Sta je buiten of ben je onderweg? Probeer dan zo snel mogelijk een schuilplek te vinden. Dit kan zijn in een carport of garage. Kun je geen schuilplek vinden voor je auto? Schuil dan zelf. De auto zal dan wel hagelschade oplopen, maar je brengt jezelf in veiligheid. Er is ook een oplossing om de auto te beschermen, namelijk:

  • Een speciale antihagelhoes
  • Stevige doek over de autodak en vast klemmen tussen de ramen

Waar ontstaat hagelschade aan de auto het snelst

Het dak en de motorkap is het kwetsbaarste gedeelte waar je hagelschade aan de auto kunt oplopen. Als de ramen stuk gaan door hagel, kun je niet meer met de auto rijden. Als je deuken in je auto hebt door de hagel, kun je nog wel blijven rijden. Natuurlijk wil je beide gedeeltes zo goed mogelijk beschermen tegen hagelschade aan de auto.

Ik heb hagelschade, wat nu?

Maak altijd een foto van de schade die de hagel heeft aangericht. Dit is een bewijs voor de verzekering. Bij een WA-verzekering is de schade die de hagel heeft veroorzaakt aan de auto niet verzekerd. Bij een WA Plus verzekering ben je daarentegen wel verzekerd tegen hagelschade.

Is er hagelschade ontstaan bij jouw auto? Bij Schade Herstel Midden Nederland helpen we je graag.

KLIK HIER OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN

Wat onze klanten zeggen

Laat ons jouw hagelschade herstellen

Bij Schade Herstel Midden Nederland hebben wij de nieuwste technieken. Wij zijn in staat jouw auto snel en vakkundig te repareren. Is het onveilig om te rijden met de schade? Dan zorgen wij dat je vervangend vervoer mee krijgt. Neem contact met ons op en wij helpen je graag!