(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NNTMBJW');

Bumper schade herstel

Home » Campers » Bumper schade herstel

Wij herstellen bumper schade aan de camper op professionele wijze. Onze specialisten voeren de herstelmethode vakkundig en snel uit. Zo kan je snel weer van jouw camper genieten.

Klik hier om een afspraak te maken

Lakschade? Jouw bumper laten spuiten

Lakschade aan de bumper komt veel voor. Een kras op de bumper kan veroorzaakt worden door het raken van een ander voertuig of het raken van een paaltje tijdens het parkeren. De bumper van jouw camper laten spuiten zorgt ervoor dat alles er weer als nieuw uitziet.

Jouw camper weer als nieuw

Met de jarenlange ervaring van onze schadeherstellers, leveren wij een kwalitatief hoogwaardig resultaat. Zo ziet de camper er weer als nieuw uit. Ook werken wij altijd alleen met A-merk lakken. Deze lakken helpen ons bij het bereiken van het beste resultaat. Zo heb je het langst plezier van jouw camper.

De kosten van een bumper laten spuiten

De kosten kunnen per geval sterk verschillen. Dit is afhankelijk van de volgende factoren:

  • De lak van de camper
  • De herstelmethode

Wij kunnen om deze reden geen concrete prijs geven. De kosten van de herstelwerkzaamheden kunnen in elke situatie verschillen. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan. Je ontvangt vervolgens een prijsopgave die past bij de schade van jouw camper, zonder dat je ergens aan vast zit.

Laat bij ons jouw bumper spuiten

Benieuwd naar de kosten voor de herstelwerkzaamheden voor jouw bumper schade? Neem dan contact op met één van onze schadeherstellers. Je bent natuurlijk ook welkom op onze vestiging in Veenendaal voor een officieel schaderapport.

Bij Schade Herstel Midden Nederland wordt altijd betaalbaar schadeherstel aangeboden en de prijsopgave is vrijblijvend. Daarnaast kan je met elke vraag en/of verzekering bij ons terecht.

Restylen: uitdeuken zonder spuiten

Dit is een techniek voor het herstellen van kleine deukjes zonder lakschade. Bijvoorbeeld door parkeren of hagel. Het gaat hier om deukjes die niet groter zijn dan een 1 euro muntstuk. Met speciaal gereedschap brengen we het gedeukte onderdeel nauwkeurig terug in zijn oorspronkelijke vorm, zonder de lak aan te tasten.

Voordelen van restylen

  • Je hebt geen spuitkosten, dus kostenbesparend
  • De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd
Klik hier om een afspraak te maken

Wat onze klanten over ons zeggen

Word snel geholpen door de schadespecialist!

Meld jouw bumper schade

Meld direct jouw bumper schade, zodat je zo snel mogelijk weer zonder schade kunt rijden. Hebben onze werkzaamheden niet het gewenste resultaat? Je ontvangt op de door ons verrichte werkzaamheden 7 jaar FOCWA-garantie. Wil je schade melden? Neem direct contact met ons op.