Vrachtwagens

Home » Vrachtwagens

Schade aan vrachtwagens?

Het is belangrijk zoveel mogelijk over jouw vrachtwagen(s) te beschikken tijdens werktijden. Daarom biedt Schade Herstel Midden Nederland de mogelijkheid om de schade aan de vrachtwagen buiten jouw reguliere werktijden te herstellen. Bijvoorbeeld in de avonduren of op zaterdag. Samen kunnen we bepalen wanneer het schadeherstel en spuitwerk het beste uitgevoerd kan worden.

 

Bekijk onze referenties en voor welke transporteurs wij o.a. schade herstellen.

Veelvoorkomende schade aan vrachtwagens

Schade oplopen met de vrachtwagen is altijd mogelijk. Gelukkig kunnen wij deze schade vakkundig herstellen zodat je snel weer de weg op kunt. Schade die vaak voor komt is:

Klik hier om een afspraak te maken

Word snel geholpen door de schadespecialist

’s Avonds schade oplossen

Wij zijn altijd bereid om ’s avonds schades op te nemen en desnoods op voorhand onderdelen te bestellen, zodat we deze voor de reparatie-afspraak kunnen voorbereiden en spuiten. Hierdoor is jouw vrachtwagen minimaal of zelfs helemaal niet uit het werkproces.

1. Schade-opname

De vrachtwagen heeft schade opgelopen en je wil weten wat de kosten zijn. Je bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een geschat bedrag. Ben je in de buurt dan kun je direct langs komen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier gemaakt worden.

Vraag dan hier offerte aan

2. Schade herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat jouw vrachtwagen snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken. De vrachtwagen wordt geheel opgebouwd en getest op diverse punten. Zodat de wagen weer veilig de weg op kan!

Meld jouw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en van buiten, wordt de klant gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. Je kunt weer veilig op weg! Op de door ons verrichtte werkzaamheden heeft u 7 jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties