(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NNTMBJW');

Vrachtwagens

Home » Vrachtwagens

Schade aan vrachtwagens?

Het is belangrijk zoveel mogelijk over jouw vrachtwagen(s) te beschikken tijdens werktijden. Daarom biedt Schade Herstel Midden Nederland de mogelijkheid om de schade aan de vrachtwagen buiten jouw reguliere werktijden te herstellen. Bijvoorbeeld in de avonduren of op zaterdag. Samen kunnen we bepalen wanneer het schadeherstel en spuitwerk het beste uitgevoerd kan worden.

 

Bekijk onze referenties en voor welke transporteurs wij o.a. schade herstellen.

Veelvoorkomende schade aan vrachtwagens

Schade oplopen met de vrachtwagen is altijd mogelijk. Gelukkig kunnen wij deze schade vakkundig herstellen zodat je snel weer de weg op kunt. Schade die vaak voor komt is:

Klik hier om een afspraak te maken

Word snel geholpen door de schadespecialist

’s Avonds schade oplossen

Wij zijn altijd bereid om ’s avonds schades op te nemen en desnoods op voorhand onderdelen te bestellen, zodat we deze voor de reparatie-afspraak kunnen voorbereiden en spuiten. Hierdoor is jouw vrachtwagen minimaal of zelfs helemaal niet uit het werkproces.