Hagelschade caravan

Home » Caravans » Hagelschade caravan

Het komt steeds vaker voor dat hagel schade veroorzaakt aan caravans. Als je ontspannen op vakantie bent en het overkomt je dat hagel schade aanbrengt aan jouw caravan, is het goed om te weten dat hagelschade herstelt kan worden.

Veel caravans zijn uitgerust met een aluminium dakplaat. Deze is erg gevoelig voor hagelschade. Wij kunnen deze dakplaat vervangen voor de hagelbestendige dakplaat van OMNIA CCS. Deze dakplaat is gemaakt van glasvezelversterkende kunststof en heeft de uitstraling van een gladde aluminium plaat.

OMNIA CCS heeft deze hagelbestendige GFK plaat laten testen bij het Duitse TüV instituut. Hierbij zijn hagelstenen met een grootte van een pingpongbal en een snelheid van 120 km/u op de plaat afgeschoten. De uitkomst van deze test was perfect en er ontstond geen schade.

NEEM CONTACT OP

Wat onze klanten zeggen

1. Schade-opname

Heb jij hagelschade en wil je weten wat de kosten zijn? Je bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een kostenindicatie.

Ben je in de buurt dan kan je direct langskomen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier worden gemaakt.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat jouw caravan snel en vakkundig te repareren. We herstellen de schade aan de caravan snel en vakkundig en zorgen er zo voor dat je snel weer van de caravan kunt genieten.

Ga onbezorgd op pad met een caravan die er weer als nieuw uitziet.

Meld jouw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en buiten, word je gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. Je kan weer veilig op weg!

Op de door ons verrichte werkzaamheden ontvang je 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties