(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NNTMBJW');

Hagelschade caravan

Home » Caravans » Hagelschade caravan

Het komt steeds vaker voor dat hagelschade veroorzaakt aan caravans. Als je ontspannen op vakantie bent en het overkomt je dat hagel schade aanbrengt aan jouw caravan, is het goed om te weten dat hagelschade herstelt kan worden.

Veel caravans zijn uitgerust met een aluminium dakplaat. Deze is erg gevoelig voor hagelschade. Wij kunnen deze dakplaat vervangen voor de hagelbestendige dakplaat van OMNIA CCS. Deze dakplaat is gemaakt van glasvezelversterkende kunststof en heeft de uitstraling van een gladde aluminium plaat.

OMNIA CCS heeft deze hagelbestendige GFK plaat laten testen bij het Duitse TüV instituut. Hierbij zijn hagelstenen met een grootte van een pingpongbal en een snelheid van 120 km/u op de plaat afgeschoten. De uitkomst van deze test was perfect en er ontstond geen schade.

NEEM CONTACT OP

Wat onze klanten zeggen