(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NNTMBJW');

Schade taxatie camper

Home » Campers » Schade taxatie camper

Je neemt een schade taxatie af om te weten wat en welke kosten en beschadigingen er zijn aan de camper. Op deze manier komen we erachter welke reparaties er moeten worden uitgevoerd. De schade taxatie en reparaties kunnen wij uitvoeren bij Schade Herstel Midden Nederland. Wij helpen je graag.

Klik hier om een afspraak te maken

Waarom een schade taxatie van de camper?

Bij schade taxatie stellen we het schadebedrag van jouw camper vast. Hieruit komt een taxatierapport voort. Ook kunnen wij de reparaties uitvoeren na het onderzoeken.

In veel gevallen heb je een taxatie rapport nodig voor de verzekering. Op deze manier kun je het schadebedrag claimen.

Schadeherstel van campers

Wij kunnen camperschade herstellen. Als onderdelen niet meer te bestellen zijn, repareren we de kunststofdelen. Wij zorgen ervoor dat we tot een mooi en schadevrij resultaat komen. Alle werkzaamheden die wij uitvoeren zijn:

De voordelen:

  • Lage kosten
  • Snelle reparatie
  • Geen constructieve werkzaamheden bij wandherstel
  • 7 Jaar garantie
  • Fabrieksgarantie blijft
Klik hier om een afspraak te maken

Wat onze klanten zeggen

Laat ons een schade taxatie opstellen van jouw camper

Door contact met ons op te nemen kunnen wij een schade taxatie uitvoeren voor jouw camper. Schade taxatie is bijvoorbeeld handig bij het claimen van het schadebedrag bij jouw verzekeringsmaatschappij. Zij kunnen met het taxatie rapport eventueel de kosten verhalen op de betrokkenen.