Schade taxatie camper

Home » Campers » Schade taxatie camper

Je neemt een schade taxatie af om te weten wat en welke kosten en beschadigingen er zijn aan de camper. Op deze manier komen we erachter welke reparaties er moeten worden uitgevoerd. De schade taxatie en reparaties kunnen wij uitvoeren bij Schade Herstel Midden Nederland. Wij helpen je graag.

Klik hier om een afspraak te maken

Waarom een schade taxatie van de camper?

Bij schade taxatie stellen we het schadebedrag van jouw camper vast. Hieruit komt een taxatierapport voort. Ook kunnen wij de reparaties uitvoeren na het onderzoeken.

In veel gevallen heb je een taxatie rapport nodig voor de verzekering. Op deze manier kun je het schadebedrag claimen.

Schadeherstel van campers

Wij kunnen camperschade herstellen. Als onderdelen niet meer te bestellen zijn, repareren we de kunststofdelen. Wij zorgen ervoor dat we tot een mooi en schadevrij resultaat komen. Alle werkzaamheden die wij uitvoeren zijn:

De voordelen:

  • Lage kosten
  • Snelle reparatie
  • Geen constructieve werkzaamheden bij wandherstel
  • 7 Jaar garantie
  • Fabrieksgarantie blijft
Klik hier om een afspraak te maken

Wat onze klanten zeggen

Laat ons een schade taxatie opstellen van jouw camper

Door contact met ons op te nemen kunnen wij een schade taxatie uitvoeren voor jouw camper. Schade taxatie is bijvoorbeeld handig bij het claimen van het schadebedrag bij jouw verzekeringsmaatschappij. Zij kunnen met het taxatie rapport eventueel de kosten verhalen op de betrokkenen.

1. Schade-opname

Heb jij schade aan je camper en wil je weten wat de kosten zijn? Je bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een kostenindicatie.

Ben je in de buurt dan kan je direct langskomen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier worden gemaakt.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat jouw camper snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

Daarna wordt de camper geheel opgebouwd en getest op diverse punten, zodat je weer veilig de weg op kan.

Meld jouw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en buiten, word je gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. Je kan weer veilig op weg!

Op de door ons verrichte werkzaamheden ontvang je 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties