(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NNTMBJW');

Ruitschade vrachtwagen

Home » Vrachtwagens » Ruitschade vrachtwagen

Het kan gebeuren dat je ruitschade oploopt aan je vrachtwagen(s). Ruitschade aan de vrachtwagen moet snel worden herstelt. Het kan zijn dat een sterretje verder barst en dat ruitschade ervoor zorgt dat rijden onveilig is. Het wordt onveilig wanneer je zicht wordt beperkt tijdens het rijden van de vrachtwagen.

Klik hier om een afspraak te maken

Hoe ontstaat ruitschade aan de vrachtwagen?

Ruitschade aan de vrachtwagen kan ontstaan door:

  • Opspringende steentjes/steenslag
  • Vandalisme
  • Het aanrijden van dieren
  • Storm en/of hagel

Ruitschade bestaat uit een ster of een barst. Heb je een ster in de ruit die nog niet is uitgelopen naar een barst? Dan kost dit minder werk en zijn er minder materialen nodig. Daarom wordt ruitschade op verschillende manieren herstelt.

Welke ruitschade kan herstelt worden?

Een vrachtwagen ligt wat hoger waardoor er minder snel een ster ontstaat. Toch kan er een ster ontstaan. Is de ster niet groter dan een 1 euro munt? Dan is deze gemakkelijk te herstellen. Met de verwarming aan wordt het echter warm in de vrachtwagen, daardoor kan het zijn dat de ster groter wordt. Laat daarom de ster zo snel mogelijk herstellen. Doe je dit op tijd? Scheelt dat weer geld en tijd, aangezien dan niet de gehele ruit hoeft worden vervangen.

Bij een vrachtwagen kun je ook een barst of scheur oplopen als ruitschade. In dit geval moet de gehele ruit worden vervangen. Je wilt geen risico lopen door je zicht te laten belemmeren, maak daarom snel een afspraak.

Klik hier om een afspraak te maken

Wat onze klanten zeggen

Oplossingen

Heb je ruitschade aan de vrachtwagen? Dit kan ervoor zorgen dat het onveilig is om de weg op te gaan. Laat de schade daarom zo snel mogelijk bij ons herstellen. Wij houden rekening met de werktijden, om op deze manier de ruitschade van de vrachtwagen op een handig tijdstip te herstellen. Neem contact met ons op en we komen er samen uit!