(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NNTMBJW');

Bedrijfswagens

Home » Bedrijfswagens

Schade aan een bedrijfswagen is niet wenselijk aangezien je met de bedrijfswagen inkomsten genereert. Het is belangrijk dat de bedrijfswagens beschikbaar zijn tijdens reguliere werkuren. Wanneer dit niet het geval is, bestaat de kans dat je inkomen misloopt. Dat is iets wat niemand wil. Bij Schade herstel Midden Nederland zorgen wij er daarom voor dat jouw bedrijfswagen weer snel de weg op kan.

Schade aan bedrijfswagen Bedrijfswagen spuiten Bedrijfswagen schade herstelt

Inkomstenverlies door schade aan jouw bedrijfswagen

Een bedrijfswagen is vaak essentieel voor een bedrijf om goed te functioneren. Denk bijvoorbeeld aan een schildersbedrijf die een mooie klus heeft weten binnen te halen. De ochtend dat hij vertrekt naar de bestemming begeeft de bedrijfswagen het. Dit betekent dat er die dag waarschijnlijk niet kan worden gewerkt. En als de schade aan de bedrijfswagen niet snel wordt opgelost gaan er nog meer van zulke dagen voorbij.

Het kan ook zijn dat de schade aan jouw bedrijfswagen op dit moment nog niet zorgt voor een belemmering in het werk, maar dat kan in de toekomst veranderen als je er niets aan doet. Wij snappen dat je de wagen overdag nodig heeft om jouw werkzaamheden te kunnen uitvoeren, wij hebben daarom een mooie oplossing bedacht.

Schade bedrijfswagen herstellen buiten reguliere werktijden

Omdat de schade aan de bedrijfswagen herstelt moet worden, maar je de wagen overdag niet kunt missen herstellen wij de schade ook buiten reguliere werktijden. Zo zijn wij beschikbaar in de avonduren, maar ook op de zaterdag. Hierdoor loop je geen werk mis en kun je de volgende dag met een goed functionerende bedrijfswagen weer op pad.

Klik hier om een afspraak te maken

Veelvoorkomende schade aan bedrijfswagens

Schade aan bedrijfswagens komt veel voor. Schade Herstel Midden Nederland is gespecialiseerd in het repareren van schade in veel verschillende vormen. De meest voorkomen vormen van schade voor bedrijfswagens zijn:

Met diverse reparatietechnieken zorgen wij ervoor dat jouw bedrijfswagen snel weer de weg op kan en houden de reparatie betaalbaar.

Word snel geholpen door de schadespecialist!

In 3 stappen de schade herstellen van uw bedrijfswagen

Wanneer je bij ons komt met schade aan de bedrijfswagen zullen wij deze schade in 3 stappen herstellen. Deze stappen zijn:

Schade bedrijfswagen herstellen