Caravan onderhoud

Home » Caravans » Caravan onderhoud

Met een goed gevoel op vakantie gaan is belangrijk. Breng jouw caravan daarom langs voor een onderhoudsbeurt. Bij Schade Herstel Midden Nederland kan je terecht voor twee verschillende onderhoudsbeurten: Type 2 FOCWA/PACK en Type 1 FOCWA onderhoudsbeurt. Ook kun je bij ons terecht voor een uitgebreide vochtmeting en mover onderhoud.

Caravan onderhoud Type 1 FOCWA   Mover onderhoud en check
Caravan onderhoud Type 2 FOCWA   Vochtmeting

Laat jouw caravan repareren

Wil je jouw caravan laten controleren of repareren? Vraag dan gratis een offerte aan. Eerst nog een vraag stellen? Ook dat is geen enkel probleem. Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.

Klik hier om een afspraak te maken

Dit is wat onze klanten zeggen

Klik hier om een afspraak te maken

Word snel geholpen door de schadespecialist!

1. Schade-opname

Heb jij caravan schade en wil je weten wat de kosten zijn? Je bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een kostenindicatie.

Ben je in de buurt dan kan je direct langskomen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier worden gemaakt.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat jouw caravab snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

Daarna wordt de caravan geheel opgebouwd en getest op diverse punten, zodat je weer veilig de weg op kan.

Meld jouw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en buiten, word je gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. Je kan weer veilig op weg!

Op de door ons verrichte werkzaamheden ontvang je 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties