(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NNTMBJW');

Schade Herstel Midden Nederland:
hoe zit dat nou eigenlijk?

Home » Schade Herstel Midden Nederland: hoe zit dat nou eigenlijk?

Schade Herstel Midden Nederland: hoe zit dat nou eigenlijk?

Autoschade, Truckschade, Velbo, waarom gebruiken jullie zoveel namen? Jullie zijn toch gewoon hetzelfde bedrijf? Dat klopt, wij zijn Schade Herstel Midden Nederland, maar onder deze bedrijfsnaam vallen onze verschillende labels.

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat al die verschillende labels nogal verwarrend zijn. Want zit je met de schade aan jouw personenwagen, bedrijfswagen, truck, caravan of camper wel bij de goede hersteller? Het antwoord is ja, want bij Schade Herstel Midden Nederland herstellen we schades voor elke verzekeraar, aan alle voertuigen. Met onze autoschade tak zijn we aangesloten bij Autoschade Herstel Groep en herstellen we bijvoorbeeld voor Schadegarant en Glasgarant. En onze caravan & camper schade afdeling is gekoppeld aan Omnia. Schade herstellen aan alle voertuigen doen we onder de volgende labels:

Schade Herstel Midden Nederland

Autoschade Herstel Midden Nederland

Onder dit label herstellen wij schades aan personenauto’s en bedrijfswagen. De schadespecialisten van Autoschade Herstel Midden Nederland hebben jarenlange ervaring in het herstellen van schades. Denk bijvoorbeeld aan: ruitschade, blikschade, deuken, kleine beschadigingen, bumperschade of lak- en blikschade. Onze diensten voor personenauto’s vind je hier. Zij zorgen dat jouw personenauto of bedrijfswagen er weer als nieuw uitziet, zodat jij weer veilig de weg op kan.

Een bedrijfswagen zorgt voor brood op de plank en is het visitekaartje van je bedrijf, deze wil je dus niet voor langere tijd missen. Wij snappen dat je de bedrijfswagen overdag nodig hebt en werken daarom met flexibele openingstijden bij het herstellen van de schade. Zo zijn wij beschikbaar in de avonduren, maar ook op de zaterdag. Hierdoor loop je geen werk mis en kun je de volgende dag met een goed functionerende bedrijfswagen weer op pad.

autoschade herstel midden nederland

Truckschade Herstel Midden Nederland

 

truck schade herstel midden nederland

Ook jouw vrachtwagen wil je niet missen tijdens werktijden. Met Truckschade Herstel Midden Nederland helpen we jou uit de brand. Schades aan jouw truck herstellen we, net zoals bij jouw bedrijfswagen, binnen onze flexibele openingstijden.  Bijvoorbeeld in de avonduren of op zaterdag. Alleen wanneer het jou het beste uitkomt, want alles gaat in overleg. Het repareren van de ruitschade, bumperschade of lak- en blikschade aan jouw vrachtwagen gebeurt vakkundig en snel. Welke schades allemaal? Dat lees je hier. Zo ben jij binnen een mum van tijd weer onderweg.

Caravan & Camper Schade Herstel Midden Nederland | Velbo

Bij Schade Herstel Midden Nederland hebben we op 1 december 2019 Autoschadebedrijf  Velbo in Bennekom overgenomen. Velbo bestond al 35 jaar en hield zich bezig met het herstellen van schades aan personenauto’s en het herstel en onderhoud van caravans en campers. Velbo is ondertussen al meer dan drie jaar een mooie afdeling binnen Schade Herstel Midden Nederland onder het label Caravan & Camper Schade Herstel Midden Nederland | Velbo.

Voor jouw caravan of camper hebben wij dus ook de expertise in huis om tot een schadevrij resultaat te komen. Denk bijvoorbeeld aan het herstellen van ruiten of hagelschade. Maar ook het herstellen van kleine beschadigingen door middel van spotrepair of wandschadeherstel door de Profile Repair-methode. Een overzicht van schadeherstel voor caravans lees je hier. En voor campers ben je hier aan het juiste adres. Daarnaast ben je ook voor een uitgebreide vochtmeting van jouw caravan of camper of onderhoud aan je caravan en mover aan het juiste adres.

 

caravan & camper schade herstel midden nederland

Autoverhuur Midden Nederland

 

autoverhuur herstel midden nederland

Met onze verhuurtak verhuren wij bakwagens of zorgen we voor passend vervangend vervoer. Zo zijn we niet afhankelijk van andere verhuurpartijen en kunnen we zo snel mogelijk zorgen voor de beste logistieke oplossing of de juiste leenauto tijdens schadeherstel.

Wil je meer informatie of heb je nog vragen aan de hand van dit nieuwsbericht? Neem dan contact op met onze specialisten.

Lees hier ons laatste nieuws:

Camperschade herstellen

Camperschade deskundig herstellen: Altijd Snel op Weg met Schade Herstel Midden Nederland

Meer lezen

Certificaat Excellente klanttevredenheid voor Schade Herstel Midden Nederland

Meer lezen

Schade Herstel Midden Nederland aangesloten als Achmea Schadehersteller

Meer lezen

Totaalaanbieder op twee verdiepingen: Schade Herstel Midden Nederland

Meer lezen