(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NNTMBJW');

Totaalaanbieder op twee verdiepingen: Schade Herstel Midden Nederland

Home » Totaalaanbieder op twee verdiepingen: Schade Herstel Midden Nederland

Totaalaanbieder op twee verdiepingen

Vakkundig en vlot herstel van schade

Schade aan je auto, privé of zakelijk, komt altijd ongelegen. Dat begrijpen ze bij Schade Herstel Midden Nederland maar al te goed. In het opvallende nieuwe pand aan De Smalle Zijde is altijd een team van zo’n 18 vakmensen aan het werk. Ze helpen hun klanten door schade te taxeren, te herstellen en desgewenst met de verzekeraar af te handelen. Dat doen ze vakkundig, vlot en met plezier.

Het bedrijf van Pierre Methorst maakte de afgelopen jaren een flinke groei door. ‘Dat klopt!’, zegt Pierre met een lach. ‘In acht jaar tijd zijn we enorm gegroeid en door de overname van Velbo in Bennekom herstellen we nu ook caravans en campers. Alles samen maakt dat wij een compleet bedrijf zijn: we repareren schades aan personenwagens, bedrijfswagens, trucks, caravans en campers. Door onze vakkundigheid en door goed naar de klant te luisteren zijn wij voor de wijde omgeving hét adres geworden voor schadeherstel. We zijn vooruitstrevend en blijven investeren.’

Nieuw pand
In de regio is Schade Herstel Midden Nederland uniek met het aanbod. Het nieuwe pand heeft een oppervlakte van 3.000 m2 en is 12 meter hoog, met een verdieping en een lift. Beneden zijn er drie spuitcabines voor auto’s, bestelwagens en vrachtwagens en er zijn dertien hefbruggen waar dertien monteurs hun werk kunnen doen. Bij Schade Herstel Midden Nederland heeft elke werknemer een eigen plek en veel ruimte.

Verbreding in aanbod
‘Met ons nieuwe pand zijn we klaar voor de toekomst en door de verbreding in aanbod zitten we nooit zonder werk. De schades aan de campers en caravans herstellen we op de bovenverdieping waar ook een aparte spuitcabine aanwezig is. Wij herstellen schades voor alle verzekeringen, diverse leasemaatschappijen en ondersteunen de plaatselijke dealerbedrijven’, legt Pierre Methorst uit. Hij vervolgt: ‘Schade melden kan eenvoudig via de website, maar bellen of langskomen mag natuurlijk ook. Elke aanvraag wordt zo snel mogelijk in behandeling genomen. Heb je schade? Wij helpen je weer op weg! Bekijk op de site ook eens onze vacatures. Misschien werk jij binnenkort wel in ons gezellige, gedreven team.’