(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NNTMBJW');

Schade Herstel Midden Nederland aangesloten als Achmea Schadehersteller

Home » Schade Herstel Midden Nederland aangesloten als Achmea Schadehersteller

Schade Herstel Midden Nederland aangesloten als Achmea Schadehersteller

Datum: 1 april 2024

Schade Herstel Midden Nederland heeft een belangrijke volgende stap gezet door Aangesloten Schadehersteller van Achmea te worden. Door onze ontwikkelingen binnen onze vestiging en blik op de toekomst gelooft Achmea in de kwaliteit van ons schadeherstel. Dit betekent een uitbreiding van ons portfolio, waarbij we nu schades kunnen herstellen voor een breder scala aan verzekeraars.

Vanaf 1 april 2024 is Schade Herstel Midden Nederland trots om aan te kondigen dat we officieel zijn toegetreden als Achmea Schadehersteller. Vanuit de kracht van ons nieuwe pand en sterke blik vooruit wordt onze kwaliteit nog maar eens bevestigd door een mooie samenwerking. Deze opent de deuren voor ons om schades te herstellen voor de volgende vier vooraanstaande verzekeringsmaatschappijen: Interpolis, FBTO, Avero Achmea en Centraal Beheer.

Altijd snel op weg

Als Achmea Aangesloten Schadehersteller versterken we onze belofte om onze klanten altijd snel weer op weg te helpen na een ongeluk of schade aan hun voertuig. Net als bij Avero Achmea houden wij rekening met alle specifieke omstandigheden bij een schade geval. De waarde van passend advies is groot. Met ons ervaren team van experts en de nieuwste technologieën zorgen we ervoor dat het herstelproces soepel verloopt en voldoet aan de hoogste standaarden van kwaliteit en service.

Totaalontzorger in schadeherstel

Door deze nieuwe samenwerking kunnen klanten van de genoemde verzekeringsmaatschappijen nu ook gebruikmaken van de uitstekende diensten van Schade Herstel Midden Nederland. Of het nu gaat om kleine deukjes, blikschade of uitgebreidere reparaties, wij staan klaar om elke uitdaging aan te gaan en ervoor te zorgen dat onze klanten weer veilig de weg op kunnen.

We kijken ernaar uit om onze samenwerking met Achmea en onze nieuwe klantenkring verder te versterken en te groeien als een betrouwbare partner in schadeherstel.

Voor meer informatie over onze diensten en samenwerkingen, kun je contact met ons opnemen via info@schadeherstelmn.nl of via 0318 734 510

Lees onze andere nieuwsberichten en blogs

Certificaat Excellente klanttevredenheid voor Schade Herstel Midden Nederland

Meer lezen

Schade Herstel Midden Nederland aangesloten als Achmea Schadehersteller

Meer lezen

Totaalaanbieder op twee verdiepingen: Schade Herstel Midden Nederland

Meer lezen

Schade Herstel Midden Nederland Investeert in Nieuwe kalibratie apparatuur voor totaalontzorging

Meer lezen