Schade Herstel Midden Nederland organiseert Open Huis op 12 oktober

Home » Schade Herstel Midden Nederland organiseert Open Huis op 12 oktober

Schade Herstel Midden Nederland in Veenendaal bestaat 10 jaar

Na verbouwing klaar voor de toekomst

Op 12 oktober a.s. organiseert Schade Herstel Midden Nederland in Veenendaal een Open Huis. Het bedrijf viert haar tien jarig jubileum en is in de afgelopen tijd uitgebreid en volledig verbouwd.

Schade Herstel Midden Nederland herstelt schades aan personen- en bedrijfswagens, trucks, campers en caravans. Het bedrijf is opgericht in 2014 en is sinds 2017 gevestigd aan De Smalle Zijde 44 in Veenendaal. Het Open Huis op 12 oktober markeert de uitbreiding van het bedrijf door overnames en de afronding van een grote verbouwing. Recentelijk is de laatste hand gelegd aan de nieuwe receptie.

Met het Open Huis toont Schade Herstel Midden Nederland haar nieuwe bedrijfspand aan haar klanten en alle belangstellenden. Zij krijgen een goed beeld wat schadeherstel aan personen- en bedrijfswagens, trucks, campers en caravans precies inhoudt. Er zijn demonstraties van autospuiten en restylen, waarbij mensen ook zelf aan de slag kunnen. Ook maken de bezoekers kennis met nieuwe technieken, zoals ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) rijhulpsystemen die autorijden veiliger maken, en over het uitlijnen en meten van een auto. Verder kunnen klanten deelnemen aan Raad de Schade.

Autoliefhebbers komen tijdens het Open Huis aan hun trekken met verschillende spetterende speciale (sport)auto´s en trucks. Ook voor kinderen zijn er activiteiten, zoals zelf schilderen en een springkussen. Verder is er voor de oudere kinderen een kartbaan van 15×22 meter groot met elektrische karts. Er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje en er is muziek van de zanger Ray Sanders. Het Open Huis start op 12 oktober om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Pierre Methorst, eigenaar Schade Herstel Midden Nederland:

“Het Open Huis markeert een mijlpaal. Ons bedrijf bestaat tien jaar en de verbouwing is afgerond. Het bedrijfspand heeft een oppervlak van 4.000 m2 en is 12 meter hoog, met een verdieping en een schaarlift. Op de bovenverdieping herstellen wij de schades aan campers en caravans waar ook een aparte spuitcabine aanwezig is. Beneden zijn er drie spuitcabines voor personen- en bedrijfswagens en trucks, en dertien hefbruggen waar dertien monteurs hun werk kunnen doen. Het team van 20 enthousiaste medewerkers, is klaar voor de toekomst.

Tijdens het Open Huis geven wij een beeld wat schadeherstel inhoudt en wat er allemaal bij komt kijken. Iedereen kan kennis maken met ons hypermoderne bedrijfspand.”

Schade Herstel Midden Nederland

Schade Herstel Midden Nederland is een schadeherstelbedrijf voor personen- en bestelwagens, trucks, campers en caravans. Het bedrijf is opgericht in 2014 toen eigenaar Pierre Methorst een bestaand schadeherstelbedrijf aan de Industrielaan in Veenendaal overnam. Na de overname zijn er nog verschillende andere bedrijven overgenomen en samengebracht in het bedrijfspand aan De Smalle Zijde 44 in Veenendaal. In goed overleg met de gemeente Veenendaal werd dit bedrijfspand de afgelopen tijd uitgebreid en grondig verbouwd.

Schade Herstel Midden Nederland is aangesloten bij de Autoschade Herstel Groep en Omnia CCS.

Lees onze andere nieuwsberichten en blogs

Schade Herstel Midden Nederland Open huis

Schade Herstel Midden Nederland organiseert Open Huis op 12 oktober

Meer lezen
Schade Herstel Midden Nederland

Schade Herstel Midden Nederland: kwaliteit is een keuze

Meer lezen
Camperschade herstellen

Camperschade deskundig herstellen: Altijd Snel op Weg met Schade Herstel Midden Nederland

Meer lezen

Certificaat Excellente klanttevredenheid voor Schade Herstel Midden Nederland

Meer lezen