(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NNTMBJW');

Aon Schade Services

Home » Aon Schade Services

Schade en autoverzekering bij AON Schade services

Als u schade aan uw auto heeft dan is dat uiteraard erg vervelend. Bij Autoschade Herstel Midden Nederland BV helpen we u graag met het afhandelen van de schade. Op deze pagina vindt u alle informatie en handige tips.

Waarom zou ik mijn auto niet door mijn eigen garage laten herstellen?

Autoverzekeraars hebben liever dat u naar een door hen geselecteerd herstelbedrijf gaat. Vaak belonen ze u daarvoor met een lager eigen risico. Andere autoverzekeraars ‘straffen’ u juist als u naar een schadebedrijf van jouw eigen keuze gaat. U moet dan ineens meer bijbetalen. Autoschade Herstel Midden Nederland BV is een aangesloten schadehersteller bij verschillende verzekeringsmaatschappijen. Door onze effectieve werkwijze en afspraken die de Autoschade Herstel Groep met de verzekeringsmaatschappijen heeft gemaakt, werken wij tegen scherpe tarieven. Als aangesloten schadehersteller zitten er voor u als klant voordelen aan.

U bent verzekerd bij AON Schade Services

Dit zijn uw voordelen:

  • Gratis vervangend vervoer tijdens de reparatie
  • Garantie op de reparatie
  • De nota van de reparateur hoeft u zelf niet te betalen