(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NNTMBJW');

Schade aan de auto, en nu?

Home » Autoschade » Schade aan de auto, en nu?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zelfs de meest voorzichtige bestuurder kan wel eens een ongeluk krijgen. Schade aan de auto kan al ontstaan wanneer je verkeerd parkeert of zelfs door storm of hagel. Dit is niet altijd te voorkomen, maar vaak wel te laten herstellen.

Contact opnemen voor reparatie

Wat te doen bij schade aan jouw auto?

Heb je schade aan de auto opgelopen? Kom dan langs om de schade op te laten nemen. Dit kan ook telefonisch of per e-mail gebeuren. Is de schade onveilig? Dan kun je direct een vervangende auto meekrijgen.

Met kleine schade kun je gewoon veilig rijden, maar het ziet er niet mooi uit. Denk hierbij aan bumperschade, lakschade of een kleine deuk. Heb je ernstige schade waarmee jouw eigen veiligheid wordt geriskeerd? Dan is het noodzakelijk om het te laten herstellen.

Verschillende soorten reparaties

Bij verschillende soorten schades zijn ook verschillende reparaties van toepassing. Je kunt bij ons terecht voor:

  • Restyle (uitdeuken zonder spuiten)
  • Spotrepair
  • Bumper spuiten
  • Bumper uitdeuken
  • Autolak herstellen

Hoeveel kost het om de auto schade te repareren?

De kosten hangen af van hoe erg de schade is en welke schadeherstel techniek moet er worden toegepast. Je kunt altijd een prijsopgave aanvragen, deze is geheel vrijblijvend. Daarnaast kun je met (bijna) alle vragen en verzekeringen bij ons terecht.

Wat onze klanten zeggen

Wordt snel geholpen door de schadespecialist!

Laat ons jouw autoschade herstellen

Heb je schade aan de auto opgelopen? Laat deze schade dan herstellen door onze ervaren schadeherstellers. Bij Autoschade Herstel Midden Nederland BV werken we met de A-merk lakken en originele merkonderdelen. Bij ons kies je voor kwaliteit. Heb je interesse in het laten herstellen van jouw schade? Neem dan direct contact met ons op.