Caravan onderhoud Type 1 FOCWA

Home » Onderhoud » Caravan onderhoud Type 1 FOCWA

Type 1 FOCWA- onderhoudsbeurt

Type 1 FOCWA is een uitgebreide onderhoudsbeurt. Naast punten uit de kleine beurt, worden ook de volgende punten gecontroleerd:

Controle elektrische systeem binnenzijde caravan:

  • Omvormer
  • Zekeringkast

Controle waterhuishouding:

  • Afvoeren
  • Kranen
  • Pomp
    • Controle, reinigen en schoonblazen van kachel en gasfornuis
    • Globale vochtmeting

Als we tijdens het onderhoud gebreken tegenkomen, dan herstellen we die meteen. Bij grote schade of gevaarlijke situaties nemen we altijd contact met je op voordat wij de reparatie uitvoeren.

Focwa-keuring

Je ontvangt een Focwa-onderhoudsrapport met alle bevindingen van de keuring. De caravan of camper krijgt bij goedkeuring de Focwa-keuringssticker.

Klik hier om een afspraak te maken

Dit is wat onze klanten zeggen

Word snel geholpen door de schadespecialist!

1. Schade-opname

Heb jij schade en wil je weten wat de kosten zijn? Je bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een kostenindicatie.

Ben je in de buurt dan kan je direct langskomen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier worden gemaakt.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat jouw caravan snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

Daarna wordt de caravan geheel opgebouwd en getest op diverse punten, zodat je weer veilig de weg op kan.

Meld jouw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en buiten, word je gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. Je kan weer veilig op weg!

Op de door ons verrichte werkzaamheden ontvang je 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties