(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NNTMBJW');

Over ons

Home » Over ons

Het adres voor schadeherstel in Veenendaal

De jarenlange ervaring in de schadeherstelbranche maakt Schade Herstel Midden Nederland tot perfecte partner die er alles aan doet om perfect werk af te leveren. Of het nu gaat om autoschade, hagelschade of spotrepair, bij Schade Herstel Midden Nederland ben je aan het juiste adres.

Wij zijn gevestigd in Veenendaal en kunnen vanuit hier de schade herstellen. Onze specialisten helpen je graag met het herstellen van de schade aan jouw auto of bedrijfsauto, vrachtwagen, camper of caravan. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om vandaag nog jouw auto te laten herstellen.

Schadehersteller voor elke verzekeraar, onze service!

Onze flexibele openingstijden, betaalbaar schadeherstel en de mogelijkheid tot vervangend vervoer zorgen ervoor dat jouw auto of bedrijfsauto, vrachtwagen, camper of caravan in Veenendaal geheel naar wens wordt hersteld. Wij vinden de combinatie van service, kwaliteit en betaalbaarheid belangrijk.

Bij Schade Herstel Midden Nederland kan je terecht met elke verzekering. Daarnaast kan je altijd vrijblijvend een prijsopgave aanvragen en kan je, indien noodzakelijk, gebruik maken van vervangend vervoer. Neem vrijblijvend contact op met onze schadespecialisten om erachter te komen of wij ook voor jouw verzekeraar de schades herstellen.

De kernpunten van onze bedrijfsvoering zijn:

  • Wij herstellen schades voor alle verzekeringen
  • Betaalbaar schadeherstel
  • Flexibele openingstijden
  • Prijsopgave is vrijblijvend
  • Passend vervangend vervoer mogelijk

Onze kernpunten zorgen ervoor dat wij optimaal kunnen helpen met de schade aan jouw auto of bedrijfsauto, vrachtwagen, camper of caravan.

Klik hier om een afspraak te maken