(Over)spuiten vrachtwagen

Home » Vrachtwagens » (Over)spuiten vrachtwagen

Schade is soms lastig te voorkomen. Het is vervelend en je wil de schade zo snel mogelijk laten herstellen. Bij Schade Herstel Midden Nederland kunnen we jouw vrachtwagen weer herstellen. Dit doen wij door de vrachtwagen over te spuiten.

Klik hier om een afspraak te maken

Hoe wij te werk gaan

Het overspuiten van de vrachtwagen kunnen we bij Schade Herstel Midden Nederland vakkundig uitvoeren. Het overspuiten van de vrachtwagen wordt meestal gedaan als er schade of roest aan de vrachtwagen is. Ook is het mogelijk om de vrachtwagen door ons in jouw bedrijfskleuren te spuiten. Onze specialisten voeren dit vakkundig voor jou uit.

De beste kwaliteit autolak voor jouw vrachtwagen

Als we de vrachtwagen willen over spuiten met een autolak hebben we de beste kwaliteit lakken bij Schade Herstel Midden Nederland voor jouw vrachtwagen. We hebben lakken voor diverse materialen en van hoge kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat je garandeert het resultaat krijgt waar je naar op zoek bent.

Klik hier om een afspraak te maken

Hoelang duurt het herstellen?

Hoe lang het overspuiten van de vrachtwagen duurt hangt af van de omvang van de vrachtwagenschade en waar die schade zich bevindt. Wat ook mee telt is de diepte van de kras. Als de lak uit meerdere lagen bestaat, is het lastiger te herstellen. Dat komt omdat er meerdere lagen zijn aangetast.

Over spuiten van de vrachtwagen– de kosten

Wat zijn de kosten van het over spuiten van de vrachtwagen? Dat hangt af van de oplossing die het beste past. Daarom bepalen wij de kosten aan de hand van de schade.

Door contact op te nemen met onze specialisten bepalen we de kosten en de herstelmethode voor jouw schade.

Word snel geholpen door de schadespecialist!

Maak een afspraak voor het over spuiten van jouw vrachtwagen!

Bij Schade Herstel Midden Nederland kun je terecht voor het over spuiten van jouw vrachtwagen. Als je met ons een afspraak maakt, kijken we samen naar een oplossing voor jouw vrachtwagen. We zorgen dat je niet te veel betaalt en leveren altijd de beste kwaliteit.

Neem vandaag nog contact met ons op

1. Schade-opname

Heb jij schade en wil je weten wat de kosten zijn? Je bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een kostenindicatie.

Ben je in de buurt dan kan je direct langskomen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier worden gemaakt.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat jouw vrachtwagen snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

Daarna wordt de vrachtwagen geheel opgebouwd en getest op diverse punten, zodat je weer veilig de weg op kan.

Meld jouw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en buiten, word je gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. Je kan weer veilig op weg!

Op de door ons verrichte werkzaamheden ontvang je 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties