(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NNTMBJW');

Overname Autoschade Velbo in Bennekom

Home » Overname Autoschade Velbo in Bennekom

Persbericht Veenendaal , 28 november 2019

Autoschade Herstel Midden Nederland BV neemt Velbo Schade Herstel in Bennekom over

Autoschade Herstel Midden Nederland BV in Veenendaal neemt per 1 december 2019 Velbo Schade Herstel in Bennekom over. De bedrijfsactiviteiten gaan per 2 januari 2020 verhuizen naar Veenendaal.

Velbo Schade Herstel houdt zich bezig met het herstel van autoschades en het herstel en onderhoud van caravans-en campers. Het bedrijf bestaat ruim 35 jaar, waarvan 14 jaar in eigendom van eigenaar Gilbert van Veldhuizen. Hij heeft aangegeven te zullen stoppen met de bedrijfsvoering.

Aanvankelijk wordt het bedrijf per 1 december 2019 voortgezet onder de leiding van Pierre Methorst. Per 2 januari 2020 zullen de activiteiten worden ondergebracht in een bedrijfspand naast Autoschade Herstel Midden Nederland BV in Veenendaal onder de naam Velbo SchadeHerstel Midden Nederland. Alle werknemers van Autoschade Velbo behouden hun baan en gaan in dit nieuwe bedrijfspand werken.

Autoschade Herstel Midden Nederland BV is gevestigd aan de Smalle Zijde 44 in Veenendaal. Het bedrijf houdt zich bezig met schadeherstel aan personenauto’s, bestelauto’s, vrachtwagens en autoverhuur. Het bedrijf is lid van de Autoschade Herstel Groep.

Pierre Methorst, eigenaar van Autoschade Herstel Midden Nederland BV, is blij met de overname van de activiteiten van Velbo Schade Herstel: “Door de overname kunnen wij ons werkterrein uitbreiden en de schaalgrootte van ons bedrijf verder vergroten. De activiteiten van beide bedrijven blijven ongewijzigd maar gaan volledig integreren.”

VelboSchade Herstel(tot 2 januari 2020) Kaardebol 9 6721 RX Bennekom Tel.: 0318 413100 www.velbo.nl

Autoschade Herstel Midden Nederland BV VelboSchadeHerstel Midden Nederland (vanaf 2 januari 2020) De Smalle Zijde 44 3903 LP Veenendaal Tel.: 0318 413100 / 734510 www.autoschadeherstelmn.nl

Voor meer informatie: Pierre Methorst, 0318 734510