(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NNTMBJW');

Prijzen voor Autoschadeherstel Midden Nederland

Home » Prijzen voor Autoschadeherstel Midden Nederland

Maar liefst drie verschillende prijzen vielen ons ten deel tijdens de Nationale Auto Awards.

In de categorie Schadeherstelbedrijven zijn we gemeentewinnaar, provinciewinnaar en winnaar van de Gold award. Klanten kunnen stemmen op hun favoriete bedrijven. De bedrijven met de meeste stemmen, winnen.

Autoschadeherstel Midden Nederland is dankbaar voor zoveel stemmen van waardering en vertrouwen. Het is een mooie afsluiter van 2019 en geeft ons extra energie om ook in 2020 ons uiterste best te doen om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen.