(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NNTMBJW');

Klanten geven ons een 9,6!

Home » Klanten geven ons een 9,6!

Klanten geven ons een 9,6!

Wij zijn trots te kunnen delen dat we voor kwartaal 1 van 2022 het certificaat Excellente Klanttevredenheid hebben ontvangen. Op basis van onze klantbeoordelingen hebben we het mooie cijfer 9,6 mogen krijgen.

 

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel en we zijn dan ook tevreden met dit resultaat. We willen onze klanten hartelijk danken voor de mooie beoordelingen.

 

certificaat excellente klanttevredenheid