Ruitschade caravan

Home » Caravans » Ruitschade caravan

Heb je ruitschade opgelopen bij je caravan? Dit is erg vervelend. Gelukkig hebben wij de expertise in huis om ruitschade te herstellen. Dit doen we door het vervangen van de ruiten.

Een caravan raam is in de meeste gevallen gemaakt van acrylglas. Dit kan barsten of scheuren. Ook de rubbers waarmee het raam bevestigd is kunnen beschadigen. Naast de klapramen aan de buitenkant van de caravan kan het ook zijn dat de dakramen beschadigen. Ook deze kunnen wij gemakkelijk vervangen.

Klik hier om een afspraak te maken

Hoe ontstaat ruitschade aan de caravan?

De meeste voorkomende manieren waardoor ruitschade ontstaat zijn:

  • Opspringende stenen
  • Vandalisme/inbraak
  • Hagel of storm

Tips om ruitschade te voorkomen

Tips om ruitschade te voorkomen zijn:

  • Houd afstand van andere weggebruikers als dit mogelijk is.
  • Zorg ervoor dat er geen dure spullen in het zicht liggen. Zo voorkom je dat er ingebroken wordt.
  • Bekijk het weerbericht en rij niet in de storm.
Klik hier om een afspraak te maken

Wat onze klanten zeggen

Oplossingen

Bij Schade Herstel Midden Nederland begrijpen we hoe vervelend ruitschade is. Daarom willen wij jou graag helpen! Wij doen er alles aan om het ruit weer optimaal te maken en klaar voor gebruik. Neem daarom contact met ons op.

1. Schade-opname

Heb jij schade en wil je weten wat de kosten zijn? Je bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een kostenindicatie.

Ben je in de buurt dan kan je direct langskomen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier worden gemaakt.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat jouw caravan snel en vakkundig te repareren. Wij hebben de expertise in huis om diverse herstelwerkzaamheden uit te voeren aan jouw caravan.

Zo zorgen we ervoor dat je snel onbezorgd kunt genieten van jouw vakantie.

Meld jouw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en buiten, word je gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. Je kan weer veilig op weg!

Op de door ons verrichte werkzaamheden ontvang je 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties