Camper check

Home » Onderhoud » Camper check

Ben je al druk met het maken van nieuwe vakantieplannen en ga je weer met de camper op pad? Ga veilig op reis met de camper check. Met de camper check zorgen we ervoor dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan terwijl je ontspannen vakantie aan het vieren bent.

Klik hier om een afspraak te maken

Waar bestaat de camper check uit?

Niets is vervelender dan tegen problemen van jouw camper aan te lopen vlak voordat je aan de reis wil beginnen. Daarom is het slim om op tijd een afspraak te maken voor de jaarlijkse camper check. 

Wij zorgen voor een uitgebreide check van jouw camper. Bij deze check worden de volgende punten meegenomen:

  • De onderzijde van de camper met onder andere remtrommels, remvoeringen, wiellagers en buitenverlichting.
  • De binnenzijde van de camper met de omvormer en de zekeringkast.
  • En tot slot de waterhuishouding met afvoeringen, kranen en pomp.

Naast de onderzijde, binnenzijde en waterhuishouding, kunnen wij een uitgebreide vochtmeting uitvoeren voor het voorkomen van schimmels.

Zorgeloos op pad met de camper check

Ga zonder onaangename verrassingen op pad met jouw camper. Wees er op tijd bij en maak nu een afspraak voor het onderhoud van jouw camper of boek de camper check.

Klik hier om een afspraak te maken

Dit is wat onze klanten zeggen

Word snel geholpen door de schadespecialist!

1. Schade-opname

Heb jij schade en wil je weten wat de kosten zijn? Je bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een kostenindicatie.

Ben je in de buurt dan kan je direct langskomen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier worden gemaakt.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat jouw voertuig snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

Daarna wordt het voertuig geheel opgebouwd en getest op diverse punten, zodat je weer veilig de weg op kan.

Meld jouw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en buiten, word je gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. Je kan weer veilig op weg!

Op de door ons verrichte werkzaamheden ontvang je 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties