(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NNTMBJW');

Schade en autoverzekering bij FOCWA

Home » Schade en autoverzekering bij FOCWA

Als u schade aan uw auto heeft dan is dat uiteraard erg vervelend. Bij Autoschade Herstel Midden Nederland BV helpen we u graag met het afhandelen van de schade. Op deze pagina vindt u alle informatie en handige tips.

Waarom zou ik mijn auto niet door mijn eigen garage laten herstellen?

Autoverzekeraars hebben liever dat u naar een door hen geselecteerd herstelbedrijf gaat. Vaak belonen ze u daarvoor met een lager eigen risico. Andere autoverzekeraars ‘straffen’ u juist als u naar een schadebedrijf van jouw eigen keuze gaat. U moet dan ineens meer bijbetalen. Autoschade Herstel Midden Nederland BV is een aangesloten schadehersteller bij verschillende verzekeringsmaatschappijen. Door onze effectieve werkwijze en afspraken die de Autoschade Herstel Groep met de verzekeringsmaatschappijen heeft gemaakt, werken wij tegen scherpe tarieven. Als aangesloten schadehersteller zitten er voor u als klant voordelen aan.

U bent verzekerd bij FOCWA

Dit zijn uw voordelen:

  • Altijd zeker van kwaliteit
  • Vier jaar garantie op de reparatie
  • Originele onderdelen
  • Duurzaam