Schade Herstel Midden Nederland plaatst geavanceerde Hunter HawkEye Elite uitlijncomputer

Home » Schade Herstel Midden Nederland plaatst geavanceerde Hunter HawkEye Elite uitlijncomputer

Schade Herstel Midden Nederland plaatst geavanceerde Hunter HawkEye Elite uitlijncomputer

Alles onder één dak met innovatieve technologie

Bij Schade Herstel Midden Nederland hebben we onlangs weer een flinke stap voorwaarts gezet in onze dienstverlening door te investeren in de geavanceerde Hunter HawkEye Elite uitlijncomputer. Het uitlijnen is geen los aangeboden dienst, maar zo zijn we nog completer in ons aanbod en een echte totaalontzorger voor onze klanten.

Getrainde experts voor totale ontzorging

Na de installatie kregen onze professionals alle kennis mee die nodig is om de uitlijncomputer goed te bedienen. Met dit bijzonder snelle en nauwkeurige uitlijnsysteem kunnen we voertuigen nu efficiënter dan ooit tevoren uitlijnen. De uitlijncomputer is uitgerust met Hunter’s gepatenteerde QuickGrip wieladapters, waardoor de “set-up” tijd slechts 90 seconden bedraagt.

De QuickGrip wieladapters zijn vervaardigd uit schokvast polycarbonaat, voorzien van een rubberen stootrand. Dit innovatieve ontwerp voorkomt beschadigingen aan dure lichtmetalenvelgen door het ontbreken van metaal-op-metaal contact tijdens het uitlijnproces. Met de unieke 3D-technologie van Hunter, uitgerust met vier digitale camera’s (één voor elk wiel), kunnen onze speciaal opgeleide specialisten voertuigen nauwkeurig en precies uitlijnen.

Meer mogelijkheden met de WinAlign Elite software

De Hunter HawkEye Elite is uitgerust met de geavanceerde WinAlign Elite software, die een scala aan mogelijkheden biedt voor uitlijnprocedures. De intuïtieve menustructuur maakt het gebruik van de software zeer gebruiksvriendelijk. Bovendien zijn er diverse speciale uitlijnprocedures beschikbaar, evenals de mogelijkheid om digitale foto’s en video’s te maken voor verdere analyse.

Wil je profiteren van de voordelen van de alles onder één dak met de Hunter HawkEye Elite uitlijncomputer? Neem dan nu contact op met Schade Herstel Midden Nederland voor een snelle en nauwkeurige uitlijning van jouw voertuig. Onze experts staan klaar om je verder te helpen.

Bekijk hieronder de Hunter HawkEye Elite in actie:

Lees hier ons laatste nieuws:

Totaalaanbieder op twee verdiepingen: Schade Herstel Midden Nederland

Meer lezen
gewijzigde openingstijden

Gewijzigde openingstijden tijdens de feestdagen

Meer lezen

Schade Herstel Midden Nederland Investeert in Nieuwe kalibratie apparatuur voor totaalontzorging

Meer lezen
Schade Herstel Midden Nederland

Schade Herstel Midden Nederland: hoe zit dat nou eigenlijk?

Meer lezen