(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NNTMBJW');

Certificaat Excellente klanttevredenheid voor Schade Herstel Midden Nederland

Home » Certificaat Excellente klanttevredenheid voor Schade Herstel Midden Nederland

Certificaat Excellente klanttevredenheid voor Schade Herstel Midden Nederland

Datum: 24 april 2024

Met een 10 als beoordeling van klanten op het onafhankelijke platform Tevreden.nl heeft Schade Herstel Midden Nederland een klanttevredenheidscertificaat ontvangen. Daar zijn wij uiteraard enorm trots op als team.

Afgelopen kwartaal hebben we hard gewerkt om deze prachtige waardering van onze klanten te mogen ontvangen. Ons motto is om altijd klaar te staan voor onze klanten, met flexibele openingstijden, betaalbaar schadeherstel en mogelijkheid tot vervangend vervoer. Voor ons is de combinatie van service, kwaliteit en betaalbaarheid belangrijk.

Excellent

Dat klanten tevreden zijn, staat bij ons voorop. Dat dit als excellent wordt ervaren, is een bevestiging voor waar wij voor staan. Wanneer klanten termen terugkoppelen als ‘topbedrijf, leveren geweldige kwaliteit en dienstverlening’ en ‘blij met de snelle service en de prijs’, dan worden wij daar zelf ook blij van. Ook in het pand werken we aan een excellente entree. Er wordt hard gewerkt aan een vernieuwde binnenkomst aan de Smalle Zijde 44 in Veenendaal.

Optimaal helpen

Onze kernpunten zorgen ervoor dat wij optimaal kunnen helpen met de schade aan een auto of bedrijfsauto, maar ook bij vrachtwagens, campers of caravans. Bij Schade Herstel Midden Nederland houden we je op de hoogte tijdens de reparatie en ook dat wordt enorm gewaardeerd. Ook de manier waarop is voor ons belangrijk. We denken graag met je mee. Als klanten ervaren dat er bij ons kennis en kunde is en ze ervaren dat we vriendelijk en behulpzaam zijn en ook nog betaalbaar vakwerk leveren, dan willen we niet anders dan daar mee doorgaan.

Voor meer informatie over onze diensten en samenwerkingen, kun je contact met ons opnemen via info@schadeherstelmn.nl of via 0318 734 510

Lees onze andere nieuwsberichten en blogs

Certificaat Excellente klanttevredenheid voor Schade Herstel Midden Nederland

Meer lezen

Schade Herstel Midden Nederland aangesloten als Achmea Schadehersteller

Meer lezen

Totaalaanbieder op twee verdiepingen: Schade Herstel Midden Nederland

Meer lezen

Schade Herstel Midden Nederland Investeert in Nieuwe kalibratie apparatuur voor totaalontzorging

Meer lezen