(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NNTMBJW');

Schade Herstel Midden Nederland Investeert in Nieuwe kalibratie apparatuur voor totaalontzorging

Home » Schade Herstel Midden Nederland Investeert in Nieuwe kalibratie apparatuur voor totaalontzorging

Schade Herstel Midden Nederland Investeert in Nieuwe kalibratie apparatuur voor totaalontzorging

Veenendaal – Schade Herstel Midden Nederland heeft onlangs weer een goede stap gezet om hun positie als totaalontzorger op het gebied van schadeherstel verder te versterken. Na de investering in uitlijnapparatuur was het nu de beurt aan het kalibreren. Dit versnelt niet alleen de herstelwerkzaamheden, maar verbetert ook de kwaliteit van het werk. Dit nieuwe initiatief benadrukt het voortdurende streven van het bedrijf naar de hoogste normen in de schadeherstelsector.

Kennis en efficiëntie

De nieuw geïnstalleerde kalibratie apparatuur is state-of-the-art en stelt Schade Herstel Midden Nederland in staat om voertuigen met uiterste precisie te kalibreren na een ongeval of schade. Dit resulteert niet alleen in een verbeterde ervaring voor klanten, maar draagt bij aan een vermindering van de operationele kosten.

Wat dit initiatief nog meer onderscheidt, is het feit dat het personeel van Schade Herstel Midden Nederland uitgebreide kennis heeft ondergaan om met deze nieuwe apparatuur te werken. Door deze investering kunnen klanten erop vertrouwen dat hun voertuigen worden behandeld door hooggekwalificeerde professionals die de nieuwste technologieën begrijpen en beheersen.

Best mogelijke service

Pierre Methorst, directeur van Schade Herstel Midden Nederland, benadrukte het belang van deze investering: “Wij streven er voortdurend naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Onze nieuwe kalibratie apparatuur stelt ons in staat om voertuigen sneller en efficiënter te herstellen, en zorgt ervoor dat ze weer veilig de weg op kunnen. Bovendien hebben onze medewerkers de benodigde training en kennis opgedaan om deze apparatuur optimaal te benutten. We willen ervoor zorgen dat onze klanten de best mogelijke ervaring hebben wanneer ze voor schadeherstel bij ons komen.”

Schade Herstel Midden Nederland blijft toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten en het voldoen aan de behoeften van hun klanten. De investering in deze nieuwe kalibratie apparatuur is een stap in de goede richting om deze missie voort te zetten en hun positie als totaalontzorger op het gebied van schadeherstel te versterken.

Lees hier ons laatste nieuws:

Camperschade herstellen

Camperschade deskundig herstellen: Altijd Snel op Weg met Schade Herstel Midden Nederland

Meer lezen

Certificaat Excellente klanttevredenheid voor Schade Herstel Midden Nederland

Meer lezen

Schade Herstel Midden Nederland aangesloten als Achmea Schadehersteller

Meer lezen

Totaalaanbieder op twee verdiepingen: Schade Herstel Midden Nederland

Meer lezen